Railease: trein in combinatie met bedrijfswagen

Formule met 20, 40 of 60 reisdagen die uw medewerker met bedrijfswagen gedurende één jaar vrij opneemt. Eén reisdag is goed voor een hele dag onbeperkt reizen op het hele NMBS-net en, mits een meerprijs, op de vervoersnetten van De Lijn, TEC en de MIVB. Kan ook gecombineerd worden met een parkingformule.
  • heel voordelige formule
  • uw medewerker combineert de vrijheid van een bedrijfswagen met het comfort van de trein en bij uitbreiding met het andere openbaar vervoer
  • daling leasingkost mogelijk omdat er minder kilometers worden afgelegd met de bedrijfswagen
  • vanaf € 18,60 een hele dag onbeperkt reizen met de trein. Voor meer info in verband met de verschillende formules en tarieven kunt u terecht bij ons Business Center.

 

Business E-ticketing

Met Business E-Ticketing kunt u zelf biljetten kopen voor uw werknemers of klanten.

  • keuze uit uitgebreid gamma aan vervoersbewijzen
  • bestelling en opvolging via onze NMBS Business Portal 
  • medewerkers of klanten kunnen onmiddellijk reizen
  • u ontvangt een maandelijkse globale factuur (incl. 6% btw)

Internationaal reizen

Reist u regelmatig naar het buitenland voor uw bedrijf? Parijs, Londen, Amsterdam, Frankfurt en heel wat andere Europese bestemmingen zijn perfect bereikbaar met de trein. Geniet van het comfort aan boord van de hogesnelheidstreinen en kies voor de meest duurzame oplossing van reizen. NMBS Internationaal biedt u voor uw professionele zakenreizen een state-of-the-art boekingsapplicatie aan. Vergelijk prijzen, boek tickets en beheer uw treinboekingen op 1 centraal platform. Optimaliseer uw travel management met NMBS Internationaal.

Boek internationale treinbiljetten


Reis met Thalys, Eurostar, TGV®, ICE en IC

Een vraag of info nodig?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze mobiliteitsoplossingen? Ons Business Center is bereikbaar van maandag tot donderdag van 9 tot 17 uur, op vrijdag tot 16 uur via telefoon of het online formulier.

check2-anim