Je vertrekt of keert terug van een reis via de luchthaven van Brussels Airport of Charleroi Airport? Neem de trein en reis van/naar jouw vliegtuig zonder stress! Vanuit de meeste Belgische stations reis je makkelijk naar en van Brussels Airport en Charleroi Airport, met een directe verbinding of een overstap.

Jouw voordeel

  • reis comfortabel tot aan de terminal
  • bespaar op een parkeerplaats
  • vermijd files
  • trakteer jezelf op maximale ontspanning met onze all-in tickets

Geef op onze online reisplanner jouw vertrekstation aan en vervolgens "Brussels Airport". De aankomst van de trein naar de luchthaven bevindt zich in de check-in-zone dus de vluchten van verschillende maatschappijen zijn makkelijk te bereiken.

Om de luchthaven van Charleroi te bereiken, is er een busverbinding vanaf het station Charleroi-Sud. Als je met de trein naar Charleroi gaat, moet je eerst een treinticket boeken naar het station Charleroi-Sud.

Psssst, neem je voorzorgen om op tijd aan te komen zodat je je vlucht niet mist. Check de uren van je aansluitingen en twijfel niet om een vroegere trein te nemen.
Brussels Airport - Zaventem
Instappen en je bent vertrokken.

De trein naar Brussels Airport-Zaventem brengt je bijna tot in de terminal! Er is een extra supplement nodig op je ticket naar de luchthaven.

Het Brussels Airport Supplement (Diabolo) is automatisch toegevoegd aan de meeste tickets naar of van Brussels Airport-Zaventem
Brussels South Charleroi Airport
Kies voor een makkelijke treinreis naar Charleroi Airport

Ga met de trein naar Charleroi-Zuid en neem een directe bus naar de luchthaven van Charleroi! Combineer je treinticket met een busticket

Je kan ook je busticket van Charleroi-Zuid naar de luchthaven apart aankopen.
Ben je op zoek naar een parking in de buurt van het station? Met je treinticket krijg je korting op het parkeertarief op de parkings van NMBS-parking.
check2-anim
loader