De loketten van het station Brussel-Noord verhuizen binnenkort naar de Zuid-Galerij. Dit zorgt ervoor dat een zeer mooie ruimte van ±250 m² vrijkomt, strategisch gesitueerd in het hart van het station.Via deze RFI* (request for information) zoekt NMBS geïnteresseerde kandidaten en concepten voor de toekomstige invulling van de oude loketten van het station Brussel-Noord, één van de belangrijkste stations op vlak van reizigersflux

 

We staan open voor alle soorten van activiteiten, zolang de activiteit in relatie staat met de treinreizigers en een toegevoegde waarde is vergeleken met reeds aanwezige concessies in het stationAlle projectideeën zullen door NMBS worden bestudeerd. De ruimtes zullen vervolgens via een marktconsultatie worden toegewezen. Geïnteresseerden kunnen hun projectvoorstellen indienen tot en met 10 juli 2024.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met de dossierbeheerder.

 

*Deze RFI is een uitnodiging om ideeën in te dienen. Dit zal NMBS toelaten om, in een volgende fase, te overwegen of en hoe zij de officiële marktbevraging kan organiseren met toepasselijke regelgeving. Van de geïnteresseerden wordt op dit ogenblik dus geen offerte gevraagd. Een projectidee is evenmin bindend, noch is het een voorafname op de toekomstplannen van NMBS of de offerte van eventuele inschrijvers in een later stadium. Alle projectideeën zullen door NMBS worden bestudeerd. Het staat NMBS vrij om al dan niet met de resultaten van deze marktverkenning rekening te houden. Ondernemingen die niet deelnemen aan de marktverkenning zullen hiervan geen nadeel ondervinden en zullen aan een eventuele  latere marktbevraging kunnen deelnemen.

Nuttige informatie

Station:

  • Brussel-Noord
  • 682 122 reizigers per week (tellingen 2023)

Beschikbare ruimtes:

  • ± 250 m²
Een project indienen

Gewenst concept:

We staan open voor alle soorten van activiteiten. Alle projectideeën zullen door NMBS worden bestudeerd. Hoe sterker de voorgestelde activiteit in relatie staat met de treinreiziger, hoe meer kansen we het projectidee geven. De ruimtes zullen vervolgens via een marktconsultatie worden toegewezen.

 

Interesse? Stuur ons:

  • Een duidelijke en gedetailleerde uitleg van uw activiteit
  • Visuals van de indeling van deze ruimte
  • Een businessplan voor minstens 8 jaar

Uiterste datum voor de indiening van projecten:

10/07/2024

Neem contact op

Peter Clayson
Retail Development Brussel
[email protected]
0490 58 1645

Advertentie delen

 Delen via Facebook   Delen via LinkedIn   Delen via email

loader