NMBS moedigt de ontwikkeling van lokale projecten aan om activiteit en menselijke aanwezigheid in de stations te behouden. Via deze RFI* (request for information) zoekt NMBS geïnteresseerde kandidaten en concepten voor de renovatie en de invulling van de oude loketten van het station van Mont-Saint-Guibert. De commerciële ruimte van 17,56 m² kijkt uit op de wachtzaal en het perron van het station.

 

Heeft u een idee of een project om deze ruimte te gebruiken? Laat het ons weten vóór 31/10/2024 !

Alle projectideeën zullen door NMBS worden bestudeerd. De ruimtes zullen vervolgens via een marktconsultatie worden toegewezen.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met de dossierbeheerder.

 

*Deze RFI is een uitnodiging om ideeën in te dienen. Dit zal NMBS toelaten om, in een volgende fase, te overwegen of en hoe zij de officiële marktbevraging kan organiseren met toepasselijke regelgeving. Van de geïnteresseerden wordt op dit ogenblik dus geen offerte gevraagd. Een projectidee is evenmin bindend, noch is het een voorafname op de toekomstplannen van NMBS of de offerte van eventuele inschrijvers in een later stadium. Alle projectideeën zullen door NMBS worden bestudeerd. Het staat NMBS vrij om al dan niet met de resultaten van deze marktverkenning rekening te houden. Ondernemingen die niet deelnemen aan de marktverkenning zullen hiervan geen nadeel ondervinden en zullen aan een eventuele  latere marktbevraging kunnen deelnemen.

Nuttige informatie

Station:

  • Mont-Saint-Guibert
  • 4890 reizigers per week in het station (tellingen 2023)

Beschikbare ruimtes:

  • 17,56 m²
Een project indienen

Gewenst concept:

We staan open voor alle soorten van activiteiten. Alle projectideeën zullen door NMBS worden bestudeerd. De ruimtes zullen vervolgens via een marktconsultatie worden toegewezen.

Uiterste datum voor de indiening van projecten:

31/10/2024

Neem contact op

Charlotte Michot
Responsible Development Brussel & Wallonië
[email protected]
0490 47 93 73

Advertentie delen

 Delen via Facebook   Delen via LinkedIn   Delen via email