Te laat, de projectoproep is afgelopen. Ontdek ons huidig aanbod.

Via deze RFI* (request for information) zoekt NMBS geïnteresseerde kandidaten en concepten die ruimtes in het station van Puurs willen uitbaten. De concessie heeft een oppervlakte van 146,91m², waarvan 52m² gelijkvloers. Om het potentieel ervan te kunnen evalueren is een begeleid bezoek aan de ruimtes mogelijk op afspraak. We staan open voor alle soorten van activiteiten: van food & beverage tot creatieve ateliers. Geïnteresseerden kunnen hun projectvoorstellen indienen tot en met 25/03/2024.

Het station van Puurs ligt midden in het bruisend commercieel centrum van de gemeente Puurs-Sint-Amands, ligt langs spoorlijn 54 die Sint-Niklaas met Mechelen verbindt en een rechtstreekse verbinding naar Antwerpen biedt. 

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met de dossierbeheerder.

 

*Deze RFI is een uitnodiging om ideeën in te dienen. Dit zal NMBS toelaten om, in een volgende fase, te overwegen of en hoe zij de officiële marktbevraging kan organiseren met toepasselijke regelgeving. Van de geïnteresseerden wordt op dit ogenblik dus geen offerte gevraagd. Een projectidee is evenmin bindend, noch is het een voorafname op de toekomstplannen van NMBS of de offerte van eventuele inschrijvers in een later stadium. Alle projectideeën zullen door NMBS worden bestudeerd. Het staat NMBS vrij om al dan niet met de resultaten van deze marktverkenning rekening te houden. Ondernemingen die niet deelnemen aan de marktverkenning zullen hiervan geen nadeel ondervinden en zullen aan een eventuele  latere marktbevraging kunnen deelnemen.

Nuttige informatie

Station:

  • Puurs
  • 18 072 reizigers per week (tellingen 2023)

Beschikbare ruimtes:

  • 146,91m², waarvan 52m² gelijkvloers
  • Download hieronder de PDF 'request for information' voor een detailoverzicht van de lokalen.
Een project indienen

Gewenst concept:

We staan open voor alle soorten van activiteiten. Alle projectideeën zullen door NMBS worden bestudeerd. Hoe sterker de voorgestelde activiteit in relatie staat met de treinreiziger, hoe meer kansen we het projectidee geven. De ruimtes zullen vervolgens via een marktconsultatie worden toegewezen.

Uiterste datum voor de indiening van projecten:

24/05/2024

Neem contact op

Jerstie Knop
Retail development Vlaanderen
[email protected]
0490 13 51 31

Advertentie delen

 Delen via Facebook   Delen via LinkedIn   Delen via email

loader