Adres: Schootstraat #227, 3550 Heusden-Zolder
Opp.: 528 m²

NMBS is eigenaar van een terrein, geschikt als tuin, met een totale oppervlakte van 528 m² gelegen te Heusden-Zolder en wenst dit in concessie te geven. Via deze marktconsultatie gaan wij op zoek naar een kandidaat-concessionaris voor bovenvermeld goed. 

Voor meer informatie of het plannen van een bezoek, neem contact op met de dossierbeheerder.

Een bod uitbrengen

Biedingen vanaf: 

€ 390 per jaar (excl. BTW)* 

Een bod uitbrengen kan tot: 15/05/2024

Contractduur:
8 jaar

Startdatum:
ten vroegste vanaf 01/01/2025

Type:
concessiecontract

Kosten verbonden aan het contract:

  • Bodemattest: €64
  • Een tegensprekelijke plaatsbeschrijving zal door een NMBS aangestelde onafhankelijke externe firma of door NMBS zelf uitgevoerd worden. De kosten van de plaatsbeschrijvingen zullen door NMBS en de concessionaris bij gelijke helften gedragen worden.

* De hierboven vermelde prijs is de vaste minimumprijs, jaarlijks indexeerbaar. De minimumprijs kan worden aangepast indien het gebruik afwijkt van het type gebruik dat voorzien is. 
Bieden mogelijk onder voorwaarden zoals beschreven in de marktconsultatie. Deze is op eenvoudige vraag te verkrijgen bij de dossierbeheerder (contactgegevens hieronder).
De publicatie via de website van NMBS is louter publiciteit zonder enige bindende en juridische waarde en kan niet gelijkgesteld worden met een vast en definitief bod.

Contact opnemen

Jo Beirinckx
[email protected]
0490 49 25 19

Advertentie delen

 Delen via Facebook       Delen via email