Te laat, de biedingsperiode voor dit goed is afgelopen. Ontdek hier ons actueel aanbod.

Exploitatie van een tijdelijke concept store

Met gemiddeld 458 078 treinreizigers per week (tellingen 2018), is Antwerpen-Centraal een van de belangrijkste stations in België. Het station bevindt zich in het centrum van de stad met een directe link naar de winkelstraten dankzij de nabijheid van verschillende invalswegen, zowel groot als klein. Door de nabijheid van verschillende grote parkings, busterminals, fietsenstallingen en taxi’s scoort het station zeer hoog wat betreft intermodaliteit.

Het station van Antwerpen-Centraal bevindt zich in een wijk in volle ontwikkeling dankzij de komst van enkele bestemmingslocaties zoals het Elisabeth congrescentrum en het nieuwe hoofdkantoor van DPG Media. Vanwege zijn eclectische architectuur staat deze spoorkathedraal gekend als must-visit voor elke toerist in Antwerpen. Het station heeft hierdoor een voortdurende flux.

Om aan de noden van de reizigers en bezoekers te voldoen, zoekt de NMBS via deze marktconsultatie een kandidaat-concessionaris voor de exploitatie van een tijdelijke concept store.

Station Antwerpen-Centraal lokaal 1610
Meer info over het station

Tijdelijke concept store

458 078 reizigers per week

Tot en met 1 juni 2020

Hoe indienen?
  • Duur: maximum 1 jaar 
  • Startdatum: ten laatst 1 oktober 2020

Alle voorwaarden:

Neem contact op

Yannick Hammel
yannick.hammel@nmbs.be
0490 13 56 22

loader