Exploitatie van een tijdelijke stand op het perron voor de periode Pasen 2021

Met gemiddeld 481 222 treinreizigers per week (tellingen 2019), is Antwerpen-Centraal het vijfde drukste station in België. Het station bevindt zich in het centrum van de stad met een directe link naar de winkelstraten dankzij de nabijheid van verschillende invalswegen, zowel groot als klein. Door de nabijheid van verschillende grote parkings, busterminals, fietsenstallingen en taxi’s scoort het station zeer hoog wat betreft intermodaliteit.

Het station van Antwerpen-Centraal bevindt zich in een wijk in volle ontwikkeling dankzij de komst van enkele bestemmingslocaties zoals het Elisabeth congrescentrum en het nieuwe hoofdkantoor van DPG Media. Vanwege zijn eclectische architectuur staat deze spoorkathedraal gekend als must-visit voor elke toerist in Antwerpen. Het station heeft hierdoor een voortdurende flux.

Antwerpen-Centraal telt momenteel een mix van non-food, food en diensten waarbij bijna 40 concessies actief zijn met een ruim en divers aanbod aan broodjes, koffie, fastfood, pers, horeca en dienstverlening. De installatie van deze tijdelijke stand zal toegestaan zijn tijdens de volgende periode: Vanaf 01/03/2021 (opbouw) t.e.m. 02/05/2021 (afbouw) “Pasen”.

Via deze consultatie zoekt de NMBS concessionarissen die geïnteresseerd zijn om een tijdelijke stand uit te baten tijdens de periode binnen het bovenvermeld thema.

Voor meer informatie over de locatie, gelieve contact op te nemen met de dossierbeheerder.

Het voorperron van station Antwerpen-Centraal

Tijdelijke stand voor de periode Pasen

481 222 reizigers per week

8 m²

Tot en met 11 januari 2021

Hoe indienen?

Duur: van 01 maart 2021 t.e.m. 02 mei 2021 

Alle voorwaarden:

Neem contact op

Yannick Hammel
yannick.hammel@nmbs.be
0490 13 56 22

loader