Request for information: een ruimte van 78,4 m² in het station van Aarlen

Via deze oproep nodigen wij u uit om uw ideeën voor projecten en voor de bezetting van deze mooie ruimte van 78,4 m² in het station van Aarlen kenbaar te maken.

Dit lokaal heeft twee toegangen, één geeft uit op de Avenue de la Gare, de tweede op het perron. Dit is een uitgelezen locatie vanwege de toegankelijkheid, met een aanzienlijke commerciële aantrekkingskracht dankzij de stroom reizigers die er dagelijks passeert. Het station van Aarlen ligt op 10 minuten lopen van het stadscentrum en telt gemiddeld 63 572 reizigers per week (telling in 2019),

Er zijn verschillende bezettingsmogelijkheden: vrije tijd, handel, diensten, mobiliteitspunten, socio-economische projecten met een sociaal, maatschappelijk of ecologisch doel, VZW’s, enz.

Alle voorstellen zullen worden bestudeerd en de toewijzing van de ruimte zal vervolgens plaatsvinden in het kader van een marktconsultatie.

Bezoeken aan de ruimte zijn mogelijk om een idee te kunnen vormen van het potentieel.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact op met de dossierbeheerder.

Station

Station Arlon
Avenue de la gare 32
6700 ARLON

Concept
Oproep tot ideeën voor projecten en voor de bezetting van deze ruimte.
 
Verschillende bezettingsmogelijkheden: vrije tijd, handel, diensten, mobiliteitspunten, socio-economische projecten met een sociaal, maatschappelijk of ecologisch doel, VZW’s, enz.
Aantal reizigers

63 572 reizigers per week (tellingen 2019)

Uiterste datum voor biedingen

Nog niet van toepassing.

Na afloop van deze 'RFI' zou er een marktconsultatie kunnen volgen.

Contact opnemen

Oriane Durieux
Services Responsible Development
oriane.durieux@nmbs.be
0490 13 59 71