Te laat, de biedingsperiode voor dit goed is afgelopen. Ontdek ons actueel aanbod.

Projectoproep om een deel van het station en zijn bijgebouw in te vullen

Het station van Zinnik, met ongeveer 26 164 reizigers per week, ligt op lijn 96 die Brussel-Zuid met de Frans-Belgische grens verbindt, in Quévy. Een rechtstreekse treinverbinding brengt u naar Brussel in minder dan 30 minuten en naar Bergen in minder dan 20 minuten.

Er zijn meer dan 580 m² aan ruimte beschikbaar, verdeeld over het stationsgebouw en het bijgebouw (voormalige goederenloods), om er nieuwe activiteiten uit te baten. 

Hebt u een idee of een project om deze ruimte in te vullen? Stuur ons je projectidee door tot en met 30/11/2021.

Deze projectoproep (Request For Information) is een uitnodiging om ideeën in te dienen. Dit zal NMBS toelaten om, in een volgende fase, te overwegen of en hoe zij de officiële marktbevraging kan organiseren volgens de toepasselijke regelgeving. Van de geïnteresseerden wordt op dit ogenblik dus geen offerte gevraagd. Alle projectideeën zullen worden bestudeerd. Een projectidee is evenmin bindend, kan betrekking hebben op slechts een deel van de site, noch is het een voorafname op de toekomstplannen van NMBS of de offerte van eventuele inschrijvers in een later stadium.

 

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, kunt u contact opnemen met de dossierbeheerder.

Nuttige informatie

Station:

  • Soignies (Zinnik)
  • 26 164 reizigers per week (tellingen 2019)

Beschikbare ruimtes:

  • ± 580 m²
  • Download de PDF 'request for information' voor een detailoverzicht van het lokaal

Links en downloads:

Een project indienen

Gewenst concept:

Diverse mogelijke bezettingen: vrije tijd, handel, dienstverlening, mobiliteitspunten, sociaal-economisch projecten die sociaal, maatschappelijk of milieubewust georiënteerd zijn, VZW, enz. Alle voorstellen zullen worden bestudeerd en de ruimtes zullen vervolgens via een marktconsultatie worden toegewezen.

Uiterste datum voor de indiening van projecten:

30/11/2021

Contact opnemen

Oriane Durieux
Responsible Services Development
oriane.durieux@nmbs.be
0490 13 59 71