Projectoproep om een deel van het station van Waremme in te vullen

Het station van Waremme telt ongeveer 24 568 reizigers per week en ligt op lijn 36 Brussel-Luik. Een rechtstreekse treinverbinding brengt u in 20 minuten tot in het station van Luik-Guillemins en het station ligt op slechts 10 minuten wandelen van het stadscentrum. De beschikbare ruimtes situeren zich op het gelijkvloers en de eerste verdieping van het stationsgebouw.

Hebt u een idee of een project om één of meerdere van deze ruimtes in te vullen? Stuur ons je projectidee door tot en met 30/11/2021.

Deze projectoproep (Request For Information) is een uitnodiging om ideeën in te dienen. Dit zal NMBS toelaten om, in een volgende fase, te overwegen of en hoe zij de officiële marktbevraging kan organiseren volgens de toepasselijke regelgeving. Van de geïnteresseerden wordt op dit ogenblik dus geen offerte gevraagd. Alle projectideeën zullen worden bestudeerd. Een projectidee is evenmin bindend, kan betrekking hebben op slechts een deel van de site, noch is het een voorafname op de toekomstplannen van NMBS of de offerte van eventuele inschrijvers in een later stadium.

Het is mogelijk de ruimtes te bezoeken om een idee te kunnen vormen van het potentieel.
Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact op met de dossierbeheerder.

Nuttige informatie

Station:

  • Waremme
  • 24 568 reizigers per week (tellingen 2019)

Beschikbare ruimtes:

  • Gelijkvloers: ruimte van 18,22 m²
  • 1e verdieping (1): meerdere ruimtes, ongeveer 140 m², aparte ingang
  • 1e verdieping (2): meerdere ruimtes, ongeveer 120 m², aparte ingang
  • Download de PDF 'projectoproep' voor een detailoverzicht van de verschillende ruimtes en hun respectievelijke oppervlaktes

Links en downloads:

Een project indienen

Gewenst concept:

Diverse mogelijke bezettingen: vrije tijd, handel, dienstverlening, mobiliteitspunten, sociaal-economisch projecten die sociaal, maatschappelijk of milieubewust georiënteerd zijn, VZW, enz. Alle voorstellen zullen worden bestudeerd en de ruimtes zullen vervolgens via een marktconsultatie worden toegewezen.

Uiterste datum voor de indiening van projecten:

30/11/2021

Contact opnemen

Oriane Durieux
Responsible Services Development
oriane.durieux@nmbs.be
0490 13 59 71