NMBS gaat over tot de verkoop van het gebouw "Atrium" en de bijhorende grond, een uitzonderlijk pand gelegen in het hart van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Deze centrale ligging, op een steenworp van het internationale station Brussel-Zuid, de Hallepoort en de Louizawijk, is een grote troef voor bedrijven of investeerders die op zoek zijn naar panden met een dynamische en centrale omgeving.

Dit kantoorgebouw dateert van 2001 en biedt een totale netto oppervlakte van 48 870 m² verdeeld over 15 niveaus, waarvan ± 5600 m² parking (4 niveaus). Het gebouw onderscheidt zich door de goed onderhouden ruimtes en het aanwezige comfort: liften, valse plafonds, verhoogde vloeren, airco, dubbele beglazing en verwijderbare wanden, waardoor de indeling flexibel is. Het gebouw scoort ook goed op het vlak van energiezuinigheid met een EPC van energieklasse B-.

Tegelijkertijd worden ook twee andere nabijgelegen sites verkocht. Er kan worden geboden op één, twee of alle eigendommen die betrokken zijn bij deze verkoop.

Voor meer informatie of om een bezoek in te plannenneem contact op met de dossierbeheerder.

Biedingen vanaf

Geen instelprijs

Deze advertentie van NMBS is louter publiciteit zonder enige bindende en juridische waarde en kan niet gelijkgesteld worden met een vast en definitief bod.

hoe bieden

U kan een bod uitbrengen tot 03/09/2024.

Bieden mogelijk onder voorwaarden zoals beschreven in de marktconsultatie. Deze kan op eenvoudig verzoek verkregen worden bij de dossierbeheerder.

stedenbouwkundige voorschriften
  • Bestemming: administratiegebieden
  • Stedenbouwkundige verordening: aanvraag ingediend
Kadaster en andere nuttige info
  • Sint-Gillis, 2de afdeling, sectie A, met kadastraal nummer 0393/00S012
  • Overstomingsgebieden: laag overstromingsrisico
  • EPC score: B-

Contact opnemen

Sander Vander Linden
[email protected]
0490 13 57 87

image info contact

Advertentie delen

 Delen via Facebook    Delen via LinkedIn    Delen via email