Projectoproep om een deel van het station van Ans in te vullen

NMBS moedigt, via haar programma "Leven in het station" en in overleg met de gemeenten, de ontwikkeling van lokale projecten aan om een activiteit in het station uit te voeren die inspeelt op de behoeften van de treinreiziger en de buurt kan verbinden

Hebt u een idee of een project om alle of een deel van de beschikbare ruimtes in het station van Ans in te vullen? Deel ons jouw projectidee tot en met 31 juli 2021.

Deze projectoproep (Request For Information) is een uitnodiging om ideeën in te dienen. Dit zal NMBS toelaten om, in een volgende fase, te overwegen of en hoe zij de officiële marktbevraging kan organiseren volgens de toepasselijke regelgeving. Van de geïnteresseerden wordt op dit ogenblik dus geen offerte gevraagd. Alle projectideeën zullen worden bestudeerd. Een projectidee is evenmin bindend, kan betrekking hebben op slechts een deel van de site, noch is het een voorafname op de toekomstplannen van de NMBS of de offerte van eventuele inschrijvers in een later stadium.

Een bezoek om het potentieel van de ruimtes te beoordelen is mogelijk op de volgende data:

  • 22/06/2021, in de ochtend
  • 08/07/2021

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, kunt u contact opnemen met de dossierbeheerder.

Nuttige informatie

Station:

  • Ans
  • 10 812 reizigers per week (tellingen voor 2019)

Beschikbare ruimte:

± 428 m²

Links & downloads:

Een project indienen

Gewenst concept:

Diverse mogelijke bezettingen: vrije tijd, handel, dienstverlening, mobiliteitspunten, sociaal-economisch projecten die sociaal, maatschappelijk of milieubewust georiënteerd zijn, VZW, enz. Alle voorstellen zullen worden bestudeerd en de plaatsen zullen vervolgens via een marktconsultatie worden toegewezen.

Uiterste datum voor de indiening van uw projecten:

31/07/2021

Contact opnemen

Oriane Durieux
Responsible Services Development Brussel en Wallonië
oriane.durieux@nmbs.be
0490 13 59 71

Terug naar homepage nmbs immo