Werkplaats Antwerpen-Noord - technicus

Het goederenverkeer is een katalysator voor de groene economie van de toekomst, de motor van grote Europese logistieke kettingen waarvan we willen dat ze gesmeerd lopen. Dagelijks bewegen zich honderden goederenwagens in nationale en internationale transporten over het Belgische grondgebied. Waaronder die van u.

U bent ongetwijfeld vertrouwd met de NMBS Diensten Wagenonderhoud. Als vaste waarde in het wagenonderhoud staan we garant voor betrouwbaarheid en een hoge kwaliteitsstandaard.

De NMBS Wagenwerkplaats van Antwerpen-Noord heeft legio troeven die het verschil maken: een strategische ligging in het hart van het havengebied van Antwerpen, gemakkelijk toegankelijke infrastructuur, de gecertificeerde expertise van haar operationele teams en een ongebreidelde passie voor het wagenonderhoud, waarbij we prat kunnen gaan op tientallen jaren ervaring.

Voor flexibele tussenkomsten beschikken we over mobiele teams. Ze werken zowel op knooppunten van wagenactiviteit zoals Antwerpen, Gent-Terneuzen, Zeebrugge en Luik, als over het hele Belgische grondgebied.

Ontdek hieronder een video van de werkplaats van Antwerpen-Noord vanuit de lucht (in het Engels) en bekijk de werkplaats in 360°

 

Wagenhouders voor wie we het wagenonderhoud met passie uitvoeren:

locomotive

Onderhoudsprestaties voor locomotieven

Dankzij haar 9 tractiewerkplaatsen verspreid over het hele land, kan NMBS verschillende niveaus van preventief en/of correctief onderhoud aanbieden voor elektrische en diesellocomotieven

RRS

Diverse verkopen

NMBS heeft een entiteit die gespecialiseerd is in de verkoop van spoorwegonderdelen, recycleerbaar materiaal,  uitrusting voor hergebruik,  buiten dienst gesteld rollend materieel.