Procurement & investments

Procurement is de inkoopafdeling van NMBS. De professionals van Procurement ondersteunen NMBS met het realiseren van haar doelstellingen.

De visie van Procurement is het zorgen voor een optimale aankoopstrategie voor de NMBS vanuit een klantgerichte en duurzame aanpak en tegen de beste economische voorwaarden.

Bij het bepalen van de optimale aankoopstrategie baseren wij ons op de volgende basisprincipes:

  • Klantgerichtheid : wij stellen alles in het werk om aan de klantenwensen te voldoen en trachten steeds mee te denken om de gezamenlijke processen te optimaliseren.
  • Kwaliteit : we zorgen voor een vlekkeloze levering van goederen en diensten volgens de specificaties van onze klanten en binnen de afgesproken levertermijn en streven naar continue verbetering.
  • Flexibiliteit : binnen de beperkingen van onze beschikbare middelen en de wetgeving stellen wij ons flexibel op om snel te kunnen inspelen op dringende of wijzigende vragen van onze klanten.
  • Integriteit : we werken steeds volgens de Wet op de Overheidsopdrachten (WOO) en op een eerlijke en transparante wijze, zowel met klanten en leveranciers als binnen de eigen organisatie. We behandelen klanten, leveranciers en onze collega’s op een respectvolle wijze.
  • Doeltreffendheid : we zorgen voor het bekomen van een optimale verhouding tussen de aankoop prijzen en de nodige kwaliteit.
info teaser test

Wat kopen we?

Wij kopen alle benodigdheden nodig voor de exploitatie van een spoorwegoperator voor de verschillende eenheden van de NMBS.

Meer weten

info teaser test

Hoe kopen we aan?

Alle aankopen bij NMBS worden geplaatst conform de wet op de overheidsopdrachten.

Meer weten

info teaser test

Tools & tips

Lijst van de tools die gebruikt zijn bij de gunningsprocedure voor overheidsopdrachten

Meer weten

info teaser test

Hoe word je leverancier?

Stappen om leverancier te worden

Meer weten

loader