Voor ons, bij NMBS, was 2022 vooral het jaar van de terugkeer: de terugkeer naar de normale gang van zaken, de terugkeer van onze reizigers in de trein, de terugkeer van de glimlach.

Het was helaas ook het jaar van de stijgende energieprijzen. Om ons schrap te zetten, hebben wij onmiddellijk een aantal maatregelen genomen; kleine gebaren van gezond verstand. Wij lanceerden een ambitieus energiebesparingsplan voor de komende jaren.

Alweer hebben onze werknemers hun toewijding en wil getoond om van de trein dé ruggengraat te maken van een veilige en duurzame multimodale mobiliteit, voor al onze reizigers.

Klantervaring

De verbetering van de klantervaring is een van onze grootste prioriteiten. In het bijzonder hebben aandacht besteed aan onze reizigers met beperkte mobiliteit, maar ook aan zij die nog van andere vervoerswijzen, zoals de fiets, gebruik maken.

De trein nemen is ook een manier om nieuwe bestemmingen te ontdekken. In 2022 kozen vele reizigers de trein voor hun vrijetijdsuitstapjes met z'n tweeën, met familie, vrienden, naar de kust ... Anderen ontdekten de trein om regelmatig naar hun werk of naar school te gaan.

Maximale veiligheid

Gedurende het hele jaar door hebben wij prioriteit gegeven aan een maximale veiligheid, in de treinen, op de perrons, in de stations, in onze werkplaatsen, zowel voor onze reizigers als voor onze medewerkers. De maatschappij is divers, NMBS wil dat ook zijn. Wij zetten ons diversiteits- en inclusiebeleid binnen het personeelsbestand gewoon verder.

Iedereen bedankt voor het afgelopen jaar en we zien elkaar terug in 2023!

check2-anim
loader