Onze video 'Onderweg. Naar beter' valt in de prijzen! De video wist de internationale jury van de ‘Cannes Corporate Media & TV Awards’ te bekoren en werd bekroond met een ‘Silver Dolphin Award’.

Ons team B-CP Corporate Communication werkte samen met het agentschap TBWA een imagocampagne voor NMBS uit die in de herfst van 2021 werd gelanceerd.

Het creatieve concept van de campagne is opgebouwd rond drie personages en hun alledaagse momenten, die balanceren tussen droom en werkelijkheid.

Vertrekkend vanuit een scène uit het dagelijkse leven raakt elk personage verzonken in gedachten, waarin er telkens een rol is weggelegd voor de trein: een uitstapje met het gezin, wat socializen met collega's en vrienden, toekomstkeuzes maken en duurzame ontwikkeling.

Deze campagne is 100% Belgisch.

Ze werd geregisseerd door Joe Vanhoutteghem en gefilmd aan boord van een speciale M7-trein, met actieve deelname van het NMBS-personeel, op en achter het scherm.

De internationale jury ontving 800 producties uit meer dan 40 verschillende landen en selecteerde 129 films voor een ‘Dolphin award’.

Herontdek hier onze winnende video!

 

Meer weten over onze imagocampagne

check2-anim