Begeleidster, reiziger op het perron, schoner, reiziger in de trein

Van bij de start van de gezondheidscrisis was meteen duidelijk dat de veiligheid van onze reizigers en onze medewerkers absolute prioriteit had. Het was belangrijk dat iedereen zich kon blijven verplaatsen, in de meest veilige sanitaire omstandigheden.

Daarom werd sterk ingezet op duidelijke communicatie, over het dragen van een mondmasker, social distancing en de naleving van de hygiënemaatregelen. Die regels zijn meer dan ooit actueel en iedereen moet ze blijven naleven.

Het menselijke aspect is cruciaal in deze crisis, en wint nog meer aan belang naarmate de crisis aanhoudt.

Daarom laten we in onze eindejaarscampagne #MoveSafe NMBS-medewerkers (treinbegeleidings- en treinbesturingspersoneel, onthaalpersoneel, schoonmaakpersoneel en Securail-agenten) en reizigers aan het woord.

Deze getuigenissen tonen aan dat we allemaal dezelfde moeilijke situatie doormaken en dat ieder van ons een rol te spelen heeft in deze (nieuwe) realiteit. Want we moeten volhouden: we moeten alle geldende gezondheidsmaatregelen blijven naleven.

Pascale Heesterbeek, Head of Corporate Brand & Communication: “Onze boodschap is dat er achter al die maskers mannen en vrouwen schuilgaan. Solidaire en trouwe klanten die zich aan de social distancing houden, hun masker de hele reis ophouden en hun krant in de juiste vuilbak weggooien. En toegewijde, flexibele en geëngageerde medewerkers die sinds maart in de eerste lijn staan, in moeilijke en ongewone omstandigheden.

Nu dit bijzondere jaar op zijn einde loopt willen we onze klanten en onze medewerkers feliciteren en bedanken, want dankzij hen konden we een essentiële openbare dienst blijven verzekeren en werk maken van een betere manier om samen te reizen.

Voor 2021 wensen we je gewoon het allerbeste. 

shooting MoveSafe End of Year campaign

Coronavirus - #MoveSafe

Naar aanleiding van de gezondheidscrisis die we al enkele maanden doormaken, zijn er op dit ogenblik nog steeds enkele maatregelen van kracht als je de trein wil nemen. Op deze pagina geven we je een aantal tips & tricks om in alle veiligheid voor jezelf en anderen gebruik te maken van onze diensten in onze stations en aan boord van onze treinen.
2019
check2-anim
loader