Op 9 juni vond de Video Experience Day plaats. NMBS was genomineerd met drie sterke films en won met de film ‘Diversiteit en inclusie bij NMBS’ in de categorie Corporate Social Responsibility (CSR).

Jaarlijks organiseren Kanaal Z en laatstejaarsstudenten van AP Hogeschool Antwerpen de Video Experience Day. Dit is het referentie-evenement in België waarop corporate video in de schijnwerpers wordt gezet. NMBS was maar liefst genomineerd in 3 van de 10 categorieën: ‘Diversiteit en inclusie bij NMBS’ in Corporate Social Responsability, ‘Onderweg, Naar beter.’ in Corporate Image Non-Profit en ‘Riet, onderstationschef bij NMBS’ in Employer Branding.

NMBS won met de film ‘Diversiteit en inclusie bij NMBS’. Deze film hebben we gemaakt naar aanleiding van het diversiteitslabel van Actiris dat we in februari hebben ontvangen. We geven aan drie collega’s het woord die met hun sterke verhalen de positieve evolutie van diversiteit en inclusie binnen NMBS illustreren. Het resultaat is een pakkende, oprechte en positieve film.

Proficiat aan heel het winnende team! Ook aan de teams van de andere twee genomineerde films! En een dikke merci aan onze collega’s Asmaa, Elsa en Quinn die hun verhaal hebben verteld en ook aan de externe partner Motionmakers voor de goede samenwerking!

(Her)bekijk onze winnende film:

check2-anim