Op 6 juni vond de Video Experience Day plaats. NMBS was genomineerd met de CSR-film ‘Er is geen planeet B, maar er is een plan B’ en won in de categorie Sustainability.

Jaarlijks organiseren Kanaal Z en laatstejaarsstudenten van AP Hogeschool Antwerpen de Video Experience Day. Dit is hét evenement in België waarop corporate video in de schijnwerpers wordt gezet. NMBS was met de film ‘Er is geen planeet B, maar er is een plan B’ genomineerd in categorie Sustainability en won de award!

Deze film betekende de lancering van het CSR-plan van NMBS vorig jaar. De trein is al het duurzame vervoersmiddel bij uitstek maar NMBS wil nog een stapje verder gaan en heeft een ambitieus CSR-plan met 10 pijlers ontwikkeld en dit voor de komende 10 jaar. De film geeft een overzicht van deze pijlers en de doelstellingen tegen 2032. De film betekende ook de kick-off van de campagne #DuurzameBewegers waarmee we collega’s, aan de hand van tips, willen aansporen om zelf energie en water te besparen op hun werkplek en ook om afval te verminderen en goed te sorteren.

Bedankt aan alle collega’s die deelgenomen hebben aan deze video en proficiat aan heel het winnende team!

(Her)bekijk onze winnende film:

check2-anim