banner

De favoriete bezigheid van onze reizigers in de trein is ... door het venster kijken en relax reizen.

Dit is de rode draad in de nieuwe communicatiecampagne van NMBS.

Er is David die met de trein naar zijn werk gaat. Een moment dat hem in staat stelt zijn vergaderingen op zijn laptop voor te bereiden, zijn e-mails te lezen... en dat hem ook tijd biedt voor een glimlach, een dagdroom, om aan zijn kinderen te denken en aan wat ze dit weekend samen zullen doen!

Daar is Noah, de student. Voor hem is de trein een onderbreking van de dagelijkse sleur, tussen studie, vrienden en activiteiten in. Een moment om te ontsnappen, om na te denken over zijn toekomst, een duurzame toekomst, over wat hij later wil worden om iets nuttigs te doen voor de maatschappij!

En dan is er ieder van jullie, onze reizigers. Die elke dag door onze stations lopen en onze treinen nemen om naar het werk of naar school te gaan of met je gezin of vrienden op stap te gaan ... met dromen en gedachten over andere bestemmingen.

Iedere dag stelt het voltalligeNMBS-personeel alles in het werk om van elk van die reizen een positieve ervaring te maken. En dit wordt weerspiegeld in elk project dat we ondernemen om jullie allemaal veilige, duurzame en comfortabele mobiliteit te bieden.

Ontdek hier enkele van de projecten die NMBS onlangs uitvoerde om je het leven gemakkelijker te maken tijdens het reizen, op een veilige, comfortabele en duurzame manier.

De trein brengt ons allemaal verder.
Onderweg. Naar beter.