banner

David, Caroline en Noah zijn terug!  

Onze reizigers konden David, Caroline en Noah vorig jaar al ontmoeten in de communicatiecampagne van NMBS. En nu zijn ze er weer! Intussen hebben ze hun maskers af mogen doen en konden we hun gezichten ontdekken.  

Zoals alle reizigers ontspannen ze zich graag op de trein en kijken uit het raam. 

David verdeelt zijn tijd nog steeds tussen e-mails afhandelen op zijn laptop en dagdromen over zijn kinderen en het programma dat hij volgend weekend voor hen uit zijn hoed zal toveren.  

Voor ze naar haar werk gaat, geniet Caroline altijd van haar pauze in de trein door met haar vriendinnen gekke projecten te bedenken om, wie weet, samen hun leven te veranderen.   

En Noah, de student, denkt tijdens zijn treinreis na over wat hij later wil worden om iets nuttigs en duurzaams voor de maatschappij te betekenen.

En dan zijn jullie er nog, al onze reizigers. Jullie, die elke dag door onze stations lopen en onze treinen nemen om naar het werk of naar school te gaan of om er met je gezin of vrienden op uit te trekken ... en even helemaal te ontspannen!

'Onderweg. Naar beter.' Door ...

'Onderweg. Naar beter.' Dat is veel meer dan een communicatiecampagne. Het zijn concrete projecten om de dienstverlening aan onze reizigers elke dag te verbeteren. Ontdek op deze pagina wat NMBS elke dag doet om jou de best mogelijke ervaring te bieden op onze treinen en in onze stations.

Iedere dag stelt het voltallige NMBS-personeel alles in het werk om van elk van die reizen een positieve ervaring te maken. En dat wordt weerspiegeld in elk project dat we ondernemen om jullie allemaal een veilige, duurzame en comfortabele mobiliteit te bieden.

De trein brengt ons allemaal verder.
Onderweg. Naar beter.

check2-anim
loader