Arlon

WAARSCHUWING: In de eerste plaats bedankt voor je interesse in een werkplaatsbezoek bij NMBS.

Door de overheidsmaatregelen die werden genomen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan, kunnen we momenteel helaas geen werkplaatsbezoeken organiseren.

In de huidige omstandigheden kunnen wij ook de komende maanden geen bijkomende bezoeken inplannen, aangezien het onzeker is of die zullen kunnen plaatsvinden.

We hebben dan ook beslist om geen nieuwe bezoeken meer vast te leggen tot het einde van het schooljaar (bezoekdatum in periode maart – juni 2020).

Een aanvraag voor volgend schooljaar is wel mogelijk.

Je bent leerkracht van leerlingen in het laatste jaar beroepssecundair of technisch secundair onderwijs of technisch hoger onderwijs en je wilt graag een werkplaats van NMBS bezoeken?

In deze werkplaatsen kan je een verscheidenheid aan technische spoorwegberoepen ontdekken:

  • Het bezoek is gratis. NMBS staat niet in voor de maaltijden van de bezoekers noch voor het vervoer van en naar de werkplaats.
  • Een toegangsplan is beschikbaar via de link naar de werkplaats
  • Gelieve eerst kennis te nemen van het reglement en de overeenkomst alvorens in te schrijven. De overeenkomst dient voor het bezoek ingevuld en ondertekend afgegeven te worden aan de gids.
  • Reglement
  • Overeenkomst
  • Verplichte inschrijving via deze link.

Opgelet, de inschrijving is pas geldig als het inschrijvingsformulier volledig is ingevuld. NMBS zal later de datum van je bezoek bevestigen.
Alvast bedankt voor het vertrouwen. We wensen je een aangenaam en leerrijk bezoek toe.