B4you

De perrons in de stopplaats Mortsel-Oude God zijn volledig vernieuwd. De wanden werden opgefrist, de schuilhuisjes vernieuwd en er is nieuwe energiezuinige slimme verlichting. Mortsel-Oude God is een stopplaats met haltes van twee IC-treinen per uur op de drukke spooras Antwerpen-Brussel. NMBS investeerde 360.000 euro in meer comfort en veiligheid voor de reizigers.

De werkzaamheden voor de vernieuwing van de perrons in Mortsel-Oude God startten begin december 2016 en zijn nu volledig klaar. Voor de reizigers is het een stuk comfortabeler om de trein in Mortsel-Oude God te nemen. Alle graffiti werd van de muren verwijderd, de oude luifels werden afgebroken en de schuilhuisjes werden vernieuwd. De nieuwe energiezuinige slimme led-verlichting wordt gedimd wanneer er geen treinen of reizigers zijn. Wanneer er een trein passeert of reizigers binnenkomen, wordt de verlichting automatisch volledig aangeschakeld.

NMBS investeert in meer reizigerscomfort door het moderniseren van perrons en wachtaccomodatie in stations en stopplaatsen. Op die manier wordt het voor reizigers nog aangenamer om voor de trein te kiezen.

loader