B4you

NMBS past vanaf zondag 10 juni 2018 de dienstregeling van een aantal treinen aan. Voor de regio Antwerpen betekent deze aanpassing een verbetering van het treinaanbod in de stations Antwerpen-Luchtbal en Wildert en vanuit Antwerpen en Mechelen naar Brussels Airport-Zaventem.

De IC-verbinding Charleroi-Zuid - Antwerpen-Centraal wordt vanaf 10 juni verlengd tot Antwerpen-Noorderdokken zodat het station Antwerpen-Luchtbal een extra trein krijgt.

De twee L-treinen per uur die op de verbinding Puurs – Antwerpen – Essen rijden, zullen vanaf 10 juni enkele minuten vroeger vertrekken en in de andere richting enkele minuten worden verlaat. Het station Wildert zal voortaan op weekdagen door beide stoptreinen worden bediend. Hierdoor verdubbelt het treinaanbod in het station Wildert.

Vanuit het station Antwerpen-Centraal zal ’s ochtends om 7u15 een bijkomende trein vertrekken met aankomst om 7u49 in Brussels Airport-Zaventem. Deze trein zal ook de stations Antwerpen-Berchem en Mechelen bedienen. De volledige dienstregeling is terug te vinden op de website www.nmbs.be of via de NMBS-app.

loader