Bij NMBS hebben we altijd het comfort van onze reizigers voor ogen. Wat dacht je van een verhaaltje om je te inspireren terwijl je op de trein wacht of in de rij staat om je vervoerbewijs te kopen? In de gloednieuwe Concept store en in de Channel Terminal in Brussel-Zuid staat nu een automaat waar reizigers een kortverhaal kunnen nemen. Dit is een moderne en innovatieve manier om mensen meer te laten lezen op het openbaar vervoer!

Praktisch

In de Concept Store en in de Channel Terminal van Brussel-Zuid staat een automaat met kortverhalen (de verhalen zijn zowel in het Frans, het Nederlands en het Engels beschikbaar). De reizigers vinden er korte teksten, op papier, of in digitale versie via een QR-code. Het thema van de verhalen zal regelmatig veranderen.

Het is de allereerste automaat van dit type in België!

NMBS wil de klantervaring verder verbeteren en zorgen voor een positiever merkimago. Dit project past binnen die dynamiek, waarbij NMBS blijft inzetten op comfort en ontspanningsmogelijkheden voor de reizigers in onze stations en onze treinen (in de toekomst komen er onder andere ook deelparaplu's, boekenkasten, kluisjes ...)

Milieuvriendelijk

  • De automaten werken met een QR-code en een infraroodsysteem en zijn daardoor helemaal coronaproof.
  • Voor het afdrukken wordt ecologisch papier gebruikt (FSC-gecertificeerd papier) en dankzij de QR-code is ook een digitale versie beschikbaar op je smartphone.

Wij wensen u een aangename reis!