Wat zou je ervan vinden om een kortverhaal te lezen om je te inspireren terwijl je wacht op je trein of in de rij staat om je vervoerbewijs te kopen? Wat doe jij om de tijd te doden als je aan het wachten bent op je trein en niet meteen een boek bij de hand hebt of wanneer de batterij van je telefoon plat is? We hebben hiervoor een leuke oplossing bedacht!

Voortaan afspraak in de Concept Store of in de Channel terminal van Brussel-Zuid, waar je een verdeler van kortverhalen vindt, een modern en innoverend middel om het lezen op het openbaar vervoer te bevorderen ... en het kost niets! Dit is bovendien de eerste verdeler van dit type in België!

In de praktijk

De kortverhalen zijn opgesteld in het Frans, het Nederlands en het Engels en kunnen in 1, 3 of 5 minuten worden gelezen. Ze zijn in digitale versie beschikbaar via een QR-code of kunnen afgedrukt worden op ecologisch papier. Het thema van deze verhalen wordt regelmatig vernieuwd.

Milieuvriendelijk

  • De kortverhaal verdelers zijn perfect coronaproof, door hun QR-codes en een infraroodsysteem.
  • Voor het drukwerk wordt ecologisch papier gebruikt (FSC-gecertificeerd papier) en dankzij de QR-code is er een digitale versie beschikbaar via de smartphone.

Bij NMBS staat het welzijn van onze reizigers centraal en willen we meer focussen op ontspanningsmogelijkheden in de stations en treinen.

Laat onze inspirerende kortverhalen je aanmoedigen om - waarom niet?- vaker te lezen op het openbaar vervoer.

Wij wensen u een aangename reis!

check2-anim