Momenteel is deze Discovery Combi (voorheen B-Dagtrip) niet beschikbaar.
Wij raden je aan gebruik te maken van een ander ticket, zoals het Weekend Ticket, het Youth Ticket, het Senior Ticket, etc.

Verken het ongerepte Antarctica alsof je er zelf bij bent met deze beeldenrijke en aangrijpende tentoonstelling!

Klaar om mee te gaan op een spannende expeditie? Trek dan eerst je duikersplunje aan voor een geweldige duik in het ijskoude water van de Zuidelijke Oceaan. Hoe jij je daarop moet voorbereiden, krijg je mee in een heuse kleedkamer van het poolstation vol met het nodige materiaal. Spring dan maar mee met de pinguïns en de zeehonden onder water waar je – begeleid door de duikers – de van het leven krioelende diepzee verkent. Je zal niet weten waar eerst te kijken. Eens terug boven water, begeef jij je op het gladde ijs van de uitgestrekte ijsvelden van het witte continent. Observeer mee van op de eerste rij het intrigerende leven van een kolonie keizerspinguïns die letterlijk rondom jou te zien en te horen is. Na deze expeditie zal je nog meer ontzag hebben voor deze schitterende, maar o zo broze leefwereld.

Je ervaart de rijke biodiversiteit van Antarctica dankzij de vele films in hoge resolutie op grote schermen, die je zowel visueel als auditief een wereld doen beleven die voor de meeste van ons anders ontoegankelijk is. Grote infografieken maken je wegwijs in de manier van leven van de dieren die je observeert en vertellen je hoe hun leefwereld op de grens van ijs en water in elkaar zit.

Bezoek deze expo met je expeditieleden in de dop: aan de ingang krijg je een gratis invulboekje, met spelletjes, observatieoefeningen en een quiz.

Voor groepen vanaf 15 reizigers
Tarief: € 15 per persoon, H/T treinreis + toegang inbegrepen
Meer info: www.naturalsciences.be

Praktische informatie

  • Open van 17 oktober 2019 t.e.m. 30 augustus 2020 van 9u30 tot 17u
  • Weekends en schoolvakanties : van 10u tot 18u
  • Gesloten op maandag, op 12 november, 25 december en 1 januari 2020
  • een gratis reiziger per 15 betalende reizigers
  • gereserveerde zitplaatsen in de trein, de groep reist samen
  • een vast tarief, ongeacht je vertrekstation

Kom met de trein!

  • € 15,00 per persoon, H/T treinreis + toegang inbegrepen
  • 1 gratis reiziger per 15 betalende reizigers
  • makkelijk toegankelijk: het station Brussel-Luxemburg ligt op 5 min wandelafstand
loader