Oeps, deze Discovery Combi is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod Discovery Combi!

WaterHouse : Ontdek onze waterloop

Tijdens deze gerenoveerde rondleiding, ontdekken jonge en minder jonge bezoekers de verschillende waterkringen, hun weldaad voor het lichaam, hun wonderlijke fysisch-chemische eigenschappen en het onontbeerlijk ecologisch belang voor de mensheid en de aarde. De nauwe verhouding tussen de waardevolle vloeistof en de geschiedenis van Chaudfontaine mogen we niet vergeten.

De bezoeker kan de ongelofelijke koers van een waterdruppel in onze 4D simulator en als afsluiter onze aquamusicale opvoering meemaken.

ArtHouse : Ontdek 20 eeuwse kunst

Met het project van een permanente tentoonstelling van originele 20e eeuwse kunstwerken (Picasso, Matisse, Chagall, Miró, Folon, Braque, Magritte, Dali...), specifieke evenementen , ateliers en leerzame rondleidingen trachten we het "kunst-bewustzijn" bij kinderen op te wekken.
De rondleiding stelt alle gebruikte technieken van de 20e eeuw voor: schilderijen, beeldhouwkunst, tekeningen, grafische kunstwerken, keramiek...
Voor dit project hebben privékunstliefhebbers circa 1500 kunstwerken van de meest bekende 20e-eeuwse kunstenaars langdurig toevertrouwd of zelfs geschonken voor onze permanente tentoonstelling. 

loader