24 Heures de Vélo de Louvain-la-Neuve

Neem de trein naar de 24 Uren Fietsen

 • vlot naar Louvain-la-Neuve met de trein
 • keuze uit twee reisformules:
  • € 11 heen-en-terug van waar je ook vertrekt in België
  • € 7 voor een enkele reis terug naar eender welk Belgisch station
 • terug met de gewone trein of 1 van de speciale nachttreinen
 • je kan een nachttrein alleen nemen met een Biljet 24u fietsen van LLN

Biljet 24u fietsen van LLN

 • Kies het Biljet 24u Fietsen van LLN voor H/T of een enkele reis terug in 2e klas.
 • Geldig in de periode van woensdag 23/10/19 tot en met donderdag 24/10/19.
 • Te koop vanaf woensdag 09/10/2019.
 • Verkrijgbaar in het station, online en via de NMBS-app
 • Online kopen? Bewaar de PDF op je smartphone of print je biljet uit.

24 Uren Fietsen van Louvain-la-Neuve

Kom op 23 en 24 oktober naar de grootste studentenbijeenkomst van het land! Dit evenement brengt deelnemers samen met racefietsen, folkloristische en humanitaire fietsen. De 24 Uren Fietsen, dat is sport in volle feeststemming met vele animaties. De stad is volledig getransformeerd en geanimeerd voor alle leeftijden en publiek! Niet minder dan 7 scenes bieden talrijke concerten en entertainment.

Meer info: www.24heureslln.be
Er zijn werken voorzien in Brussel-Zuid van maandag 14 oktober tot maandag 11 november inbegrepen.
Bijgevolg is het transportplan aangepast gedurende deze periode. Gelieve de info over de werken te consulteren.

Kies je E-treinbiljet

E-treinbiljet 24u fietsen van LLN - H/T
Geldig van woensdag 23/10 tot donderdag 24/10
Met dit biljet is je terugreis toegelaten ten laatste op donderdag 24/10. Staat er 23/10 als terugreisdatum, dan hoef je deze niet aan te passen.
E-treinbiljet 24u fietsen van LLN - Enkele reis terug
Terugreis met een speciale trein in de nacht van woensdag 23/10 op donderdag 24/10, of met een gewone trein op 23/10 of op 24/10

Alles over je reis naar de 24 Uren Fietsen van Louvain-la-Neuve

Het Biljet 24u fietsen van LLN is vanaf 09/10/2019 te koop op deze pagina, in de NMBS-app, aan de automaat en aan het loket. Als je het biljet online aankoopt, kan je het printen of de PDF bewaren op je smartphone.
In de nacht van 23 op 24 oktober rijden er speciale nachttreinen naar Brussel-Noord en Namen. Om deze treinen te nemen, moet je in het bezit zijn van een Biljet 24u fietsen van LLN.

Voor je veiligheid en die van de andere reizigers is het verboden om drank (en houders van glas, metaal of plastic) en eten mee te nemen in de speciale nachttreinen. Houd het netjes voor de reizigers na jou! De trein waarmee je terugreist, zal nog de hele dag rijden.

Dan kan je ook met een gewone trein terugreizen. Je Biljet 24u fietsen van LLN is zowel geldig op de gewone trein als op de speciale nachttreinen binnen de periode van woensdag 23 tot en met donderdag 24/10/2019.
Ter gelegenheid van de 24 Uren Fietsen van Louvain-la-Neuve zijn de openinguren van de loketten van het station aangepast:
 • woensdag 23/10/2019: van 06.15 u. tot 23.45 u.
 • donderdag 24/10/2019: van 00.10 u. tot 21.00 u.
Ja. Wanneer je een Biljet 24u fietsen van LLN koopt met vertrekstation Brussels Airport - Zaventem, dan wordt de Diabolotoeslag automatisch toegevoegd aan de prijs van je biljet. Let op: 's nachts terugkeren naar Brussels Airport - Zaventem gaat niet want er is geen speciale nachttrein naar dit station. Je kan dan op 24/10 een gewone trein nemen naar de luchthaven.
Als je naar Brussels Airport - Zaventem terugkeert met een Biljet 24u fietsen van LLN enkele reis terug dan wordt de Diabolotoeslag ook automatisch toegevoegd aan de prijs van je biljet.
Dat kan. Als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem wordt de Diabolotoeslag automatisch toegevoegd aan de prijs van je biljet. Let op: 's nachts terugkeren naar Brussels Airport - Zaventem gaat niet want er is geen speciale nachttrein naar dit station. Je kan dan op 24/10 een gewone trein nemen naar de luchthaven.
Je moet je Biljet 24u fietsen van LLN tonen bij controle in de trein en bij de toegangscontrole in het station Louvain-la-Neuve voor het instappen in de speciale nachttrein. Als je je biljet aankocht via de site of in de app, moet je ook je identiteitskaart laten zien.
Het Biljet 24u fietsen van LLN dat je online of in de app aankoopt is op naam, je kan het dus niet doorgeven of doorverkopen. Dit biljet kan ook niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.
Klasverhoging voor de terugreis met een speciale nachttrein is niet mogelijk.
loader