Op zondag 3 maart trekt de 91ste carnavalsstoet door de straten van Aalst: een urenlange feestelijke, humoristische parade om je ogen uit te kijken.

Lokale en (inter)nationale thema’s worden stevig op de korrel genomen en kosten noch moeite worden gespaard voor prachtige kostuums en praalwagens. Op maandag gaat het feest gewoon verder in de namiddag met de Ajuinworp, de dans van de Aalsterse Gilles en de maandagstoet, een verkorte versie van de zondagstoet. Dinsdag is de dag van de Voil Jeanetten, een fenomeen!  Aalst Carnaval gaat gepaard met een grote Winterfoor op verschillende pleinen in de stad.

Volledige carnavalsprogramma: www.aalstcarnaval.be
Meer info: facebook.com/AalstCarnaval

  • Van zaterdag 2 maart tot en met dinsdag 5 maart 2019.
  • Heen en terug op dezelfde dag (De terugreis is ook toegelaten tot de dag na de heenreis)

Kom met de trein!

  • Een aantrekkelijke prijs: 50% * korting op je reis met de trein H/T
  • De terugreis is toegestaan tot de dag na de heenreis
  • Een uniek, uitbundig en parodieus carnaval, dat behoort tot het culturele erfgoed van de mensheid van UNESCO
  • In het centrum van de stad Aalst

*De korting van 50% is alleen van toepassing op het deel van het Standaardtarief dat hoger is dan de normale prijs, per rit. Van € 1,1400 in 2e klas, en in 1e klas afhankelijk van de kilometerafstand met een variërende coëfficiënt (0-36km: € 1,4820; 37- 51km: € 1.5960; 52-150km: € 1.7556). In elk ander geval geldt er altijd een minimumprijs per reis van € 2,40 in 2e klas en van € 3,10 in 1e klas. De maximale aangerekende afstand is 150 km per traject.