Op zondag 23 februari 2020 trekt de 92ste carnavalsstoet door de straten van Aalst: een urenlange feestelijke, humoristische parade om je ogen uit te kijken.

Lokale en (inter)nationale thema’s worden stevig op de korrel genomen en kosten noch moeite worden gespaard voor prachtige kostuums en praalwagens. Op maandag gaat het feest gewoon verder in de namiddag met de Ajuinworp, de dans van de Aalsterse Gilles en de maandagstoet, een verkorte versie van de zondagstoet. Dinsdag is de dag van de Voil Jeanetten, een fenomeen!  Aalst Carnaval gaat gepaard met een grote Winterfoor op verschillende pleinen in de stad.

Volledige carnavalsprogramma: www.aalstcarnaval.be
Meer info: facebook.com/AalstCarnaval

  • Van zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 februari 2020.
  • Heen en terug op dezelfde dag (De terugreis is ook toegelaten tot de dag na de heenreis)
Op zondag 23, maandag 24 en dinsdag 25 februari 2020 zal in het station Aalst een toegangscontrole worden georganiseerd. Reizigers met een E-treinticket zullen ook hun identiteitskaart moeten tonen vóór het instappen in de trein.

<p>Kom met de trein!</p>

  • Een aantrekkelijke prijs: 50% * korting op je reis met de trein H/T
  • De terugreis is toegestaan tot de dag na de heenreis
  • Een uniek, uitbundig en parodieus carnaval
  • In het centrum van de stad Aalst

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1839 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5391 (minder dan 37km) of € 1,6575 (37km - 51km) of € 1,8232 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim