Oeps, deze Discovery Combi is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod Discovery Combi!

Het IJssculpturenfestival in Brugge: kom deze magnifieke productie ontdekken in het Digitale IJspaleis.

Deze tijdelijke expo toont je maar liefst 3 000 blokken ijs, die de magie van ijs en licht in de spotlight zetten. Wandel tussen 500 ton doorschijnend en mat ijs en geniet van een feeëriek spektakel met 3D-projecties, waarbij de kunst van ijssculpturen en licht worden gecombineerd tot een nooit eerder gezien niveau. De 100 videoprojecties die het panorama van ijssculpturen verlichten laten je sprakeloos achter en nemen je helemaal mee in de betoverende sfeer van het IJspaleis.

Dit uitzonderlijke evenement brengt 40 ijskunstenaars en professionele video-ingenieurs van over de hele wereld samen, voor een maand van voorbereiding en realisatie.

Ontdek hoe iconische meesterwerken worden getransformeerd door de digitale metamorfose van de 21ste eeuw. Laat je meeslepen door dit adembenemende schouwspel van kristal, projecties en muziek en ontdek hoe de Kunst van het IJs zich door het licht openbaart.

Gratis toegang voor kinderen jonger dan 4 jaar.
Mer info: www.ijs.be
loader