Neem de trein naar de Ancienne Belgique

 • de AB ligt op amper 10 minuutjes stappen van het station Brussel-Centraal
 • reis met de trein H/T tegen halve prijs, vanuit elk Belgisch station

Koop je Bravo! Ticket AB op deze pagina vanaf 05/02/2020 – 10 u.

Bravo! Ticket Ancienne Belgique

 • exclusief voor reizigers met een AB-concertticket
 • voor een heen-en-terugreis met de trein in 2e klas
 • op de datum van je concert
 • je mag ten laatste terugreizen op de dag na je heenreis
 • van elk Belgisch station naar station Brussel-Centraal
 • alleen te koop op nmbs.be/bravo!, vanaf 05/02/2020 – 10 u.
 • gebruik de NMBS-code op je concertticket om je Bravo! Ticket te kopen
 • print het Bravo! Ticket uit of bewaar de PDF op je smartphone
Lees alle info over het Bravo! Ticket AB onderaan deze pagina.

ANCIENNE BELGIQUE

Een legendarische muziektempel in hartje Brussel. Met meer dan 350 concertdagen per jaar verwelkomt AB je letterlijk het hele jaar door in het centrum van de hoofdstad.

Meer info: www.abconcerts.be

Alles over je reis naar de AB

Je kan het Bravo! Ticket AB alleen kopen op nmbs.be/bravo!, vanaf 05/02/2020 – 10u. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code op je AB-concertticket. Deze code begint met een nul, de hoofdletter i en de letters AB.

Je kan het Bravo! Ticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.
Nee, je concertticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code op je AB-concertticket kan je op deze pagina vanaf 05/02/2020 – 10u. een Bravo! Ticket AB kopen. Deze code begint met een nul, hoofdletter i en de letters AB.
Nee, de concerten eindigen rond 22.30 u., je kan de laatste treinen dus nog nemen.
Er zijn geen speciale nachttreinen.
Je mag ook terugreizen de dag na je concert.
 • Mijn code werkt niet.
  Controleer eerst of je de NMBS-code juist gekopieerd hebt. De code begint steeds met een nul, de hoofdletter i en de letters AB.
  Elke code werkt maar 1 keer. Controleer of de code niet eerder werd gebruikt.
  Lukt het nog steeds niet om een Bravo! Ticket te bestellen nadat je bovenstaande controles hebt uitgevoerd, neem dan contact op met de Klantendienst van NMBS via het contactformulier of telefonisch: 02 528 28 28 (7 dagen op 7, van 7 u. tot 21.30 u.).

 • Ik heb een fout gemaakt bij de bestelling en een verkeerd ticket gekocht.
  Bravo! Tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald. Maak gebruik van een ander treinticket om naar de AB te reizen.
Nee, helaas. Het Bravo! Ticket is een voordeeltarief en bestaat daarom alleen voor 2e klas. Indien je toch liever meer comfort geniet tijdens je reis, kan je opteren voor een klasverhoging voor je volledige reis of een deel van je reis. Dit supplement is te koop via deze website en in de stations aan de verkoopautomaten en loketten.
Nee, als je een Bravo! Ticket koopt met vertrekstation Brussels Airport - Zaventem, wordt de Diabolotoeslag voor je heen- en terugreis automatisch aan de prijs van je Bravo! Ticket toegevoegd.

Opgelet: Als je terugreist de dag na je concert, dien je voor deze terugreis een Biljet Diabolotoeslag te kopen. De Diabolotoeslag van de terugreis die aanvankelijk reeds automatisch aan de prijs van je Bravo! Ticket was toegevoegd, kan niet worden terugbetaald.
Ja, je kan een Bravo! Ticket AB combineren met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Bravo! Ticket geldig naar het station Brussel-Centraal.
Bij de aankoop van je Bravo! Ticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
 • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
 • vanuit Duitsland: Hergenrath
 • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
 • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Als je een Bravo! Ticket koopt met vertrekstation Brussels Airport - Zaventem, wordt de Diabolotoeslag voor je heen- en terugreis automatisch aan de prijs van je Bravo! Ticket toegevoegd.
Opgelet: Als je terugreist de dag na je concert, dien je voor deze terugreis een Biljet Diabolotoeslag te kopen. De Diabolotoeslag van de terugreis die aanvankelijk reeds automatisch aan de prijs van je Bravo! Ticket was toegevoegd, kan niet worden terugbetaald.
Omdat Bravo! Tickets op naam staan, moet je bij de controle in de trein naast je Bravo! Ticket AB ook je identiteitskaart tonen.
Bravo! Tickets staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

*Korting alleen van toepassing op het deel van het Standaardtarief dat hoger is dan het vaste bedrag per rit van € 1,1400 in 2e klas en van € 1,4820 (voor afstanden tot en met 36 km), € 1,5960 (van 37 km tot en met 51 km) of € 1,7556 (vanaf 52 km) in 1e klas. De minimumprijs per rit bedraagt evenwel € 2,40 in 2e klas en € 3,10 in 1e klas. De maximaal aangerekende afstand is 150 km per rit.

loader