Neem de trein naar Esperanzah!

  • vlot en zorgeloos naar Floreffe met de trein
  • de festivalsite en camping liggen op 15 min. wandelafstand
  • 50% korting op je treinreis H/T, waar je ook vertrekt in België


E-treinbiljet Esperanzah! in het kort

  • geldig voor een heen- en terugreis in 2e klas
  • in de periode van 02/08/2018 t.e.m. 06/08/2018
  • van elk station in België naar station Floreffe
  • alleen online te koop
  • print je E-treinbiljet of bewaar de pdf op je smartphone
Lees alle details over het E-treinbiljet Esperanzah! onderaan deze pagina.

Het Esperanzah! festival

Op 3, 4 en 5 augustus, bruisen de steegjes van de Abdij van Floreffe opnieuw door het kleurrijke Esperanzah! Het festival serveert je een gedurfd, menselijk programma met een boodschap. Kom proeven van publieksfavorieten en headliners op het Jardin-podium, opkomende artiesten op het Futuro-podium, akoestische en rootsmuziek op het Alpha-podium… En vergeet de street art, documentaires, Village of Possibilities en kinderanimatie niet!

Met deze 17e editie bewijst het festival nog maar eens dat een betere wereld écht mogelijk is. Groot of klein, iedereen is welkom om zich een weekend lang te laten verrassen door het sfeervolle, feestelijke universum van Esperanzah!

Meer info
Esperanzah!

Alles over je treinreis naar Esperanzah!

Nee, het E-treinbiljet Esperanzah! is alleen te koop op nmbs.be/esperanzah, vanaf 13/07/2018. Je kan het E-treinbiljet zelf printen of bewaren op je smartphone of tablet, zo heb je het altijd bij de hand.
Nee, er rijden geen speciale nachttreinen.
Ja, wanneer je een E-treinbiljet Esperanzah! koopt met vertrekstation Brussels Airport - Zaventem, dan wordt de Diabolotoeslag automatisch aan de prijs van je E-treinbiljet toegevoegd.

In deze gevallen kan je een E-treinbiljet Esperanzah! kopen:

- als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar.

- als aansluiting op een Busticket van Brussels South Charleroi Airport naar en van station Charleroi-Zuid, het vertrekstation van je E-treinbiljet Esperanzah!

- wanneer je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem. De Diabolotoeslag wordt dan automatisch aan de prijs van je E-treinbiljet toegevoegd.

Tijdens het festival zijn er extra controles van de vervoerbewijzen in de treinen naar en van Floreffe. Op maandag 6 augustus wordt in het station Floreffe ook een toegangscontrole georganiseerd.

Omdat E-treinbiljetten op naam zijn, moet je zowel bij controle op de trein als bij de toegangscontrole in het station Floreffe naast je E-treinbiljet ook je identiteitskaart tonen.

E-treinbiljetten zijn steeds op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen. E-treinbiljetten worden niet omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Andere reisideeën