Neem de trein naar Les Ardentes

 • trein en bus brengen je vlot en veilig naar het festival en de camping
 • reis heen en terug naar het festival met 50% korting vanaf elk station in België

Treinticket Les Ardentes

 • geldig voor een heen- en terugreis met de trein in 2e klas
 • in de periode van 06/07/2022 tot en met 11/07/2022
 • van elk station in België naar station Ans
 • alleen te koop op nmbs.be/lesardentes, vanaf 15/06/2022 – 10 u.
 • gebruik de NMBS-code die je in juni ontvangt van de organisator per e-mail, tickets gekocht bij Festicket.com, Fnac en Night&Day krijgen geen NMBS-code.
 • print het treinticket uit of bewaar de PDF op je smartphone
Lees alle info over het Treinticket Les Ardentes onderaan deze pagina.

Les Ardentes

LES ARDENTES, het grootste urban en hip-hop festival van België, wacht op u in Luik van 7 tot 10 juli met STROMAE, TYLER THE CREATOR, ANDERSON .PAAK, MEGAN THEE STALLION, A$AP ROCKY, FIVIO FOREIGN, DUA SALEH, A$AP FERG, ORELSAN, PNL, SEXION D'ASSAUT, DAMSO, NINHO, SCH, HAMZA en nog veel meer.

Alles over je treinreis naar Les Ardentes

Je kan het Treinticket Les Ardentes alleen kopen op nmbs.be/lesardentes, vanaf 15/06/2022 – 10 u. In juni ontvang je van de organisator per e-mail je unieke NMBS-code (tickets gekocht bij Festicket.com , Fnac en Night&Day krijgen geen NMBS-code). De code begint met de hoofdletter i en de letters FA. Gebruik de NMBS-code om je treinticket Les Ardentes vanaf deze pagina te kopen.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.
Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Eind juni ontvangt je per e-mail je unieke NMBS-code (behalve voor tickets gekocht via Festicket.com, Fnac en Night&Day). De code begint met de hoofdletter i en de letters FA. Gebruik de NMBS-code om je treinticket Les Ardentes vanaf deze pagina te kopen.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.
Er zijn geen speciale nachttreinen.
Nee. De shuttlebus van het station Ans naar het festivalterrein en de camping is gratis op vertoon van je festivalticket.
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

Je kan een Treinticket Les Ardentes kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Treinticket Les Ardentes met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Treinticket Les Ardentes met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Treinticket Les Ardentes met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Zuid.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Treinticket Les Ardentes geldig naar het station Ans. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Tijdens het festival zijn er extra controles van de vervoerbewijzen in de treinen naar en van Ans. Op maandag 11 juli 2022 wordt in de stations Ansl ook een toegangscontrole georganiseerd.

Omdat Treintickets Les Ardentes op naam staan, moet je bij de controles naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Treintickets Les Ardentes staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.
loader