Met de trein naar het meest ecologische festival!

 • reis H/T tegen halve prijs naar station Vilvoorde, vanuit elk Belgisch station
 • gratis bus van het station naar het festival en de camping en terug

Koop je Treinticket Paradise City op deze pagina vanaf 08/06/2022 – 10 u.

Treinticket Paradise City

 • geldig voor 1 heen- en 1 terugreis met de trein in 2e klas
 • in de periode van 01/07/2022 tot en met 04/07/2022
 • van elk station in België naar station Vilvoorde
 • alleen te koop op nmbs.be/paradisecity, vanaf 08/06/2022 – 10 u.
 • gebruik de NMBS-code op je festivalticket om je treinticket te kopen
 • print het treinticket uit of bewaar de PDF op je smartphone
Lees alle info over het Treinticket Paradise City onderaan deze pagina.

Alles over je reis naar Paradise City

Je kan het Treinticket Paradise City alleen kopen op nmbs.be vanaf 08/06/2022 – 10 u. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code op je festivalticket. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FP.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.
Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code op je festivalticket kan je op deze pagina vanaf 08/06/2022 – 10 u. een Treinticket Paradise City kopen. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FP.
Neen, de shuttlebus van station Vilvoorde naar en van de festivalsite en de camping is gratis voor iedereen met een festivalticket.
Bij je aankomst in het station Vilvoorde is er een shuttlebus voorzien naar het festival. Hiervoor dien je de signalisatie te volgen die je tot de halte Benoit Hanssenslaan zal brengen.

De bussen zullen continu rijden tussen het station en de festivalsite vanaf vrijdag 1/7 om 11u tot maandag 4/7 11u30 (camping sluit op maandag om 11u) .
De shuttlebussen zullen ook op vrijdag- en zaterdagnacht rijden om de festivalgangers met een “Treinticket Paradise City Nachttrein” tot aan het station te brengen.

Opgelet: Hou er rekening mee dat de shuttles ongeveer 2 keer per uur zullen rijden en de capaciteit gelimiteerd is. Neem dus geen risico’s en kom op tijd zodat je op je geliefd festival geraakt.
Er zullen vanuit station Vilvoorde nachttreinen rijden naar Antwerpen (via Mechelen) en Gent (via Brussel) na de 1e en 2e festivaldag. Als je een nachttrein wenst te nemen, koop dan geen Treinticket Paradise City maar een Treinticket Paradise City Nachttrein. Dit ticket is nodig voor de nachttrein en kost slechts € 15,40. Het is ook geldig voor je heenreis met een gewone trein.
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
Je kan een Treinticket Paradise City kopen:
 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Treinticket Paradise City met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Treinticket Paradise City met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet je wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Treinticket Paradise City met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Zuid.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Treinticket Paradise City geldig naar het station Vilvoorde. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Tijdens het festival zijn er extra controles van de vervoerbewijzen in de treinen naar en van Vilvoorde. Er worden ook toegangscontroles georganiseerd in station Vilvoorde.
Omdat Treintickets Paradise City op naam staan, moet je bij de controles naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Treintickets Paradise City staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.