Neem de trein naar Paradise City

 • vlot en veilig naar station Vilvoorde
 • gratis bus van het station naar de festivalsite en terug
 • 2 speciale nachttreinen (pdf) terug naar 11 mogelijke stations
 • voor slechts € 15,40
 • het Treinticket Paradise City Nachttrein is verplicht voor de nachttreinen 

Treinticket Paradise City Nachttrein

 • geldig voor heen- en terugreis in 2e klas
 • de nacht van 1 op 2 juli of de nacht van 2 op 3 juli 2022
 • vanuit een Belgisch station naar station Vilvoorde
 • terug met de nachttrein (pdf) naar Antwerpen-Centraal of Gent-Sint-Pieters
 • alleen te koop op nmbs.be/paradisecity, vanaf 08/06/2022 – 10 u.
 • print het treinticket uit of bewaar de PDF op je smartphone
Lees alle info over het Treinticket Paradise City Nachttrein onderaan deze pagina.
Let op! Je kan een speciale nachttrein (pdf) alleen nemen met het overeenstemmende Treinticket Paradise City Nachttrein. Het aantal plaatsen op de nachttreinen is beperkt!
Treinticket Paradise City Nachttrein - ANTWERPEN-CENTRAAL
Heen met een gewone trein, terug met de nachttrein naar Antwerpen-Centraal. De nachttrein stopt in Mechelen, Mechelen-Nekkerspoel, Duffel, Kontich-Lint, Mortsel-Liersesteenweg, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal.
Treinticket Paradise City Nachttrein - GENT-SINT-PIETERS
Heen met een gewone trein, terug met de nachttrein naar Gent-Sint-Pieters. De nachttrein stopt in Brussel-Noord, Brussel-Centraal, Brussel-Zuid en Gent-Sint-Pieters.

Alles over je reis naar Paradise City

Je kan het Treinticket Paradise City Nachttrein alleen kopen op nmbs.be/paradisecity, vanaf 08/06/2022 – 10 u. Je hebt hiervoor geen NMBS-code nodig.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.
Neen. De bus die vanuit station Vilvoorde naar de festivalsite en terug rijdt, is gratis.
Bij je aankomst in het station Vilvoorde is er een shuttlebus voorzien naar het festival. Hiervoor dien je de signalisatie te volgen die je tot de halte Benoit Hanssenslaan zal brengen.

De bussen zullen continu rijden tussen het station en de festivalsite vanaf vrijdag 1/7 om 11u tot maandag 4/7 11u30 (camping sluit op maandag om 11u) .
De shuttlebussen zullen ook op vrijdag- en zaterdagnacht rijden om de festivalgangers met een “Treinticket Paradise City Nachttrein” tot aan het station te brengen.

Opgelet: Hou er rekening mee dat de shuttles ongeveer 2 keer per uur zullen rijden en de capaciteit gelimiteerd is. Neem dus geen risico’s en kom op tijd zodat je op je geliefd festival geraakt.
De speciale nachttreinen (pdf) rijden vanuit station VILVOORDE naar Antwerpen (via Mechelen) en Gent (via Brussel). Je kan een nachttrein alleen nemen met een Treinticket Paradise City Nachttrein. Dit ticket geldt als een reservering. De eindbestemming van de nachttrein op je treinticket moet dus overeenkomen met de nachttrein die je neemt.

Je mag natuurlijk uitstappen bij een eerdere halte.
Het aanbod nachttreinen wordt bepaald door een commerciële overeenkomst met de festivalorganisator. De herkomst van de bezoekers is de basis hiervoor.
Dan kan je terugreizen met een gewone trein. In dat geval koop je geen Treinticket Paradise City Nachttrein maar een Treinticket Paradise City waarmee je tegen halve prijs H/T reist.
Dan kan je terugreizen met een gewone trein. Check de vertrektijd van je laatste trein uit station Vilvoorde met de reisplanner in de NMBS-app of op nmbs.be. Koop een Treinticket Paradise City waarmee je tegen halve prijs H/T reist.
Ja, als je vertrekt van station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog een Brussels Airport Supplement kopen. Terugreizen naar Brussels Airport - Zaventem na het festival gaat niet want er is geen speciale nachttrein naar dit station.
Bij controle in de trein tijdens je heenreis. In het station Vilvoorde is er een toegangscontrole voor het instappen in de speciale nachttrein. Je kan een nachttrein alleen nemen met het overeenstemmende Treinticket Paradise City Nachttrein. Omdat Treintickets Paradise City Nachttrein op naam staan, moet je je treinticket en je identiteitskaart tonen.
Treintickets Paradise City Nachttrein staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.
Klasverhoging is niet mogelijk voor de terugreis.
check2-anim