De speciale nachttrein brengt je vlot en veilig terug

 • na elke festivaldag naar 8 stations (pdf)
 • vanuit station Leuven
 • Treinticket Rock Werchter Nachttrein verplicht!
 • speciale bus van De Lijn naar station Leuven inbegrepen

Treinticket Rock Werchter Nachttrein

 • geldig voor een enkele reis terug in 2e klas met de nachttrein (pdf) naar Antwerpen-Centraal of Gent-Sint-Pieters (via Brussel)
 • op 1, 2, 3 of 4 juli 2022
 • vanuit station LEUVEN
 • vaste prijs van slechts € 12
 • speciale bus van het Festivalpark naar station Leuven inbegrepen
 • alleen te koop op nmbs.be/rockwerchter, vanaf 08/06/2022 – 10 u.
 • print het treinticket uit of bewaar de PDF op je smartphone
TIP: Voor je heenreis kan je gebruikmaken van het gratis Treinticket Rock Werchter.
Let op! Je kan een speciale nachttrein (pdf) alleen nemen met het overeenstemmende Treinticket Rock Werchter Nachttrein. Het aantal plaatsen op de nachttreinen is beperkt!

Koop je treinticket hier vanaf 08/06/2022 – 10 u.

Rock Werchter Nachttrein - ANTWERPEN-CENTRAAL

Terugreis met de speciale trein naar Antwerpen-Centraal.
Stopt in Mechelen, Kontich-Lint, Antwerpen-Berchem en Antwerpen-Centraal.

Let op bij het kiezen van je reisdatum:

Rock Werchter Nachttrein - GENT-SINT-PIETERS

Terugreis met de speciale trein naar Gent-Sint-Pieters (via Brussel).
Stopt in Brussel-Noord, Brussel-Centraal, Brussel-Zuid en Gent-Sint-Pieters.

Let op bij het kiezen van je reisdatum:

Alles over je terugreis met de speciale nachttrein

Je kan het Treinticket Rock Werchter Nachttrein alleen kopen op nmbs.be/rockwerchter, vanaf 08/06/2022 – 10 u. Je hebt hiervoor geen NMBS-code nodig.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Let op! Het Treinticket Rock Werchter Nachttrein is alleen geldig voor je terugreis met een speciale bus tot station Leuven en met een speciale nachttrein. Voor je heenreis kan je gebruikmaken van het gratis Treinticket Rock Werchter.
Twee speciale nachttreinen (pdf) rijden na elke festivaldag vanuit station LEUVEN naar Antwerpen-Centraal en naar Gent-Sint-Pieters via Brussel-Noord, -Centraal en -Zuid. Je kan een nachttrein alleen nemen met een Treinticket Rock Werchter Nachttrein. Dit ticket geldt als een reservering. De code en eindbestemming van de nachttrein op je treinticket moeten dus overeenkomen met de nachttrein die je neemt.

Je mag natuurlijk uitstappen bij een eerdere halte.

Indien nodig, kan je je reis na de speciale nachttrein verderzetten met een gewone trein. Hiervoor kan je gebruikmaken van je gratis Treinticket Rock Werchter dat je hebt gedownload voor de heenreis naar het festival.
Het aanbod nachttreinen wordt bepaald door een commerciële overeenkomst met de festivalorganisator. De herkomst van de bezoekers is de basis hiervoor.
Neen. De speciale bus van De Lijn, die ’s nachts na elke festivaldag terugrijdt van het Festivalpark naar station Leuven, is inbegrepen in je Treinticket Rock Werchter Nachttrein.
Dan kan je terugreizen met een gewone trein. In dat geval gebruik je eenvoudigweg je gratis Treinticket Rock Werchter dat je hebt gedownload voor je H/T-reis naar het festival.
Terugreizen met een speciale nachttrein naar Brussels Airport - Zaventem is niet mogelijk, wel met een gewone trein met het gratis Treinticket Rock Werchter dat je hebt gedownload voor je heenreis naar het festival. Als je met het gratis Treinticket Rock Werchter terugreist naar station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog een Brussels Airport Supplement kopen.
In het station Leuven is er een toegangscontrole voor het instappen in de speciale nachttrein. Je kan een nachttrein alleen nemen met het overeenstemmende Treinticket Rock Werchter Nachttrein. Omdat Treintickets Rock Werchter Nachttrein op naam staan, moet je hier je treinticket met de juiste code en je identiteitskaart tonen.
Treintickets Rock Werchter Nachttrein staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.
check2-anim