Recht naar een superdag!

Naar de dierentuin, een pretpark, een museum of op avontuur, …? Met de trein geraak je er vlot en geniet je al tijdens de reis. Discovery Combi kopen, instappen en even later wandel je tussen de wilde dieren of stap je op je favoriete attractie. Handig toch? Heel voordelig en geen gedoe, alleen plezier. Je ontdekt het volledige permanente aanbod Discovery Combi in de brochure (pdf).

De prijs van een Discovery Combi omvat de treinreis heen en terug in 2de klas, eindvervoer per bus, tram of metro indien nodig, en de toegang tot de attractie. Omdat je alles in één formule koopt, geniet je op elk onderdeel een korting. Een slimme en voordelige keuze dus! Reis je graag extra comfortabel? Koop dan een Discovery Combi 1ste klas of een klasverhoging als je al een Discovery Combi 2de klas hebt.
Discovery Combi zijn te koop in de stations, aan de loketten of automaten, van 31 dagen voor je reisdatum tot net voor je vertrek, tenzij een reservering nodig is. Sommige Discovery Combi zijn ook online te koop.
Je kiest zelf welke trein je neemt via onze routeplanner. En dankzij de NMBS-app vind je in geen tijd de snelste reisweg in real time naar eender waar in België. De app waarschuwt je wanneer er zich iets onverwachts voordoet op je traject en stelt je ook alternatieve trajecten voor.
Alle info over dit product vind je in de gebruiksvoorwaarden Discovery Combi (pdf). Er bestaan ook Discovery Combi voor groepen (vanaf 15 personen). Hiervoor is een reservering vereist bij het Contact Center van NMBS. Vul het aanvraagformulier minstens 7 werkdagen voor je vertrek in (12 werkdagen als je per overschrijving betaalt). Alle info over Discovery Combi voor groepen vind je in de gebruiksvoorwaarden Discovery Combi voor groepen (pdf).