Duik in de wereld van de 15e eeuwse hertogen van Bourgondië!

Naar Bourgondië reizen was nog nooit zo makkelijk… Bezoek KBR museum vanaf 18 september en neem een duik in de wereld van de Bourgondische hertogen uit de vijftiende eeuw!
Zeshonderd jaar geleden regeerden de hertogen van Bourgondië over Brussel. Deze rijke en machtige vorsten en gecultiveerde mecenassen stelden een schat samen die ook vandaag nog weet te boeien: de Librije, een verzameling handschriften die zo uniek is dat ze haar eigen naam kreeg.

Heel wat van deze meesterwerken wisten de tand des tijds te doorstaan en worden door KBR voor u gekoesterd. Op 18 september wordt de schatkist geopend en kan u deze pareltjes voortaan bewonderen in een gloednieuw museum op de Kunstberg in Brussel.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Vertrek mogelijk vanaf 9 uur 's ochtends
Meer info: www.kbr.be
Adres: Kunstberg 28, 1000 Brussel

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.kbr.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je KBR museum e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina (via de aankoopknop bovenaan de pagina).
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!
Ben je jonger dan 18? Dan krijg je gratis toegang tot het museum! Je beschikt bijgevolg niet over een code voor een Discovery Ticket… Maar je kan nog steeds voordeling reizen, dankzij ons Youth Ticket!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor KBR museum ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het beginpunt van de Promenade kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van uw excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het e-ticket dat door de kassa wordt uitgegeven op www.kbr.be

Zin om enkele verborgen plekjes te ontdekken ? Lees snel onze blogpost “Snak je naar iets anders? Dit zijn 15 originele musea die je met de trein kunt checken”.