Het Museum voor Natuurwetenschappen … Een fascinerende bestemming voor jong en oud, momenteel met een vast parcours, vanwege Covid-19.

Ontmoet de beroemde Iguanodons van Bernissart in het Museum voor Natuurwetenschappen, met zijn grootste Dinosauriërzaal van Europa, maar laat u ook verrassen door reusachtige vleesetende hagedissen die de oceanen afschuimden, in onze zaal van de Mosasauriërs. Maar leer ook allerlei over de geschiedenis van ons Museum en z’n vele belangrijke ontdekkingen, expedities, en bewonder ondertussen enkele unieke collectiestukken. Momenteel bieden we je ook onze tijdelijke expo Antarctica aan.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Vertrek mogelijk vanaf 9 uur 's ochtends
Meer info: www.naturalsciences.be
Adres: Vautierstraat, 29 1000 Brussel

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.naturalsciences.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Museum voor Natuurwetenschappen e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina (via de aankoopknop bovenaan de pagina).
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor het Museum voor Natuurwetenschappen ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het station Brussel-Luxemburg kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van uw excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het e-ticket dat door de kassa wordt uitgegeven op www.naturalsciences.be.

Zin om enkele verborgen plekjes te ontdekken ? Lees snel onze blogpost “Snak je naar iets anders? Dit zijn 15 originele musea die je met de trein kunt checken”.

loader