Dit aanbod hoort sinds 6/4/2019 niet meer tot het B-Dagtrip gamma.
Ontdek al onze beschikbare B-Dagtrips (trein + toegang).
Wil je een fiets huren in het station? Dat kan!

De Pallieterstad aan de Nete, een ideale plek voor fietstochten

Met de handige fietskaarten van het fietsknooppuntennetwerk van de provincie Antwerpen stippel je zelf je fietsroute en de afstand uit.

Andere aanraders vanuit fietspunt Lier:

Vooral in de bloesemtijd is de agrarische nieuwe fietsroute 'Fietsen tussen bloesems en fruit' (41,5 km, aanlooproute Lier ca. 3 km) een lust voor het oog!

De fietstocht Recht naar ’t Veld (48 km) brengt je via landelijke wegen in en rond Lier tot bij lokale telers, de meeste met zeer lage ecologische voetafdruk, waar je kan plukken, proeven, kopen.

Van 1 april tot en met 1 oktober 2017 kan je wekelijks op bepaalde dagen deelnemen aan 2 cycling dinners richting Oelegem (56 km) en richting Herentals (62 km). Je vertrekt met een ontbijt op de Grote Markt van Lier. Via de fietsknooppunten fiets je naar een soep, een smakelijk keuzehoofdgerecht en een lekker dessert in zorgvuldig uitgekozen horecazaken. Op vertoon van je B-Dagtrip krijg je bij Visit Lier een gratis stadsplan en themaroute. Meer info: www.visitlier.be

De vernieuwde Diamantroute (52,5 km) zal na de zomer worden uitgegeven. Zij slingert zich tussen de valleien van de Grote en Kleine Nete (verkorting 43 km).

Waar kopen?

Met een grote groep?

  • vanaf 15 betalende reizigers
  • 1 gratis per 15 betalenden     
  • online reservering verplicht

Meer info over de reserveringsvoorwaarden