Ontdek Vincent Van Gogh zoals nooit tevoren

Na een eerste editie in 2019 is de tentoonstelling Van Gogh: The Immersive Experience terug in Brussel in een 2.0-versie. Tussen virtual reality, 360º digitale show en geluids- en lichtshow krijgen de werken van de Nederlandse schilder een geheel nieuwe dimensie. Dompel jezelf onder in de onvergelijkbare en spectaculaire wereld van Vincent Van Gogh tijdens deze volledig meeslepende tentoonstelling.
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op vangoghexpo.com
  2. Kijk voor de code Discovery Ticket in de e-mail die je hebt ontvangen bij de aankoop van je Van Gogh: The Immersive Experience e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Van Gogh: The Immersive Experience ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel-Centraal station kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via vangoghexpo.com.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,2923 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,6800(minder dan 37km) of € 1,8092 (37km - 51km) of € 1,9901 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar kopen?

check2-anim