Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Verre planeten bespieden, experimenteren met special effects en het geheim van filmmagie achterhalen? Het kan allemaal op JEF festival, hét festival voor jeugdfilm en nieuwe media in Vlaanderen! Je vindt er de nieuwste films en leeft je uit in het super grote medialab. Zet je VR-bril op en ontdek het zelf in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Roeselare, Leuven, Hamme én online!

Van het XL medialab in het Zuiderpershuis via de mobiele opblaasbioscoop tot de doe- cinema in het Havenhuis: de stad Antwerpen muteert tijdens de krokusvakantie volledig tot het laboratorium van JEF. Met achter elke hoek wel een verrassing wordt de koekenstad de gedroomde uitvalsbasis voor een dagje uit. Er zijn dit jaar meer dan 10 plekken in Antwerpen waar je het festival kan beleven. Een perfecte reden om eens een nieuwe locatie op te zoeken, óf om in je eigen buurt iets te ontdekken.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor een JEF festival ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het e-ticket van JEF festival.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1839 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5391 (minder dan 37km) of € 1,6575 (37km - 51km) of € 1,8232 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar kopen?

loader