Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Leve de lente met Kids Spring Wonderland!

De lente, het fleurigste seizoen van het jaar. Alles en iedereen barst van de energie. Ook in Gare Maritime kan je het voorjaar voelen kriebelen.

Tijdens Kids Spring Wonderland bloeit er een betoverend bos in het bruisende, overdekte, hart van Tour & Taxis. De KetnetBand, Mega Mindy en Samson & Marie, Bumba, Maya de bij en de paashaas zijn van de partij, zonder te vergeten het trampolinepark, het springkastelenparcours van 800m2 en een knotsgekke paasshow van Clown Rocky, kindergrime en creatieve workshops. Dappere durvers dagen we uit om onze 15 meter hoge klimmuur te bestijgen. Of om boven het feestgedruis uit een vliegtochtje te maken aan een death ride die 60 meter van de stationshal overspant.

Het wordt een lentefeest zoals je er nog nooit een hebt beleefd!

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: KidSpringWonderland.com
Adres: Picardstraat 3, 1000 Brussels (15 minuten lopen vanaf Brussel-Noord of neem de gratis pendelbus van Tour & Taxis).

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op kidsspringwonderland.be
  2. Kijk voor de code Discovery Ticket in de e-mail die je hebt ontvangen bij de aankoop van je Kids Spring Wonderland e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Kids Spring Wonderland ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het tentoonstelling kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via KidSpringWonderland.com.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim