Tijdens de weekends van 17-18 en 24-25 oktober gaat Infrabel verder met de vernieuwing van de infrastructuur ter hoogte van Mechelen. Door deze werken wordt het treinverkeer aangepast tussen Mechelen en Londerzeel, Mechelen en Willebroek en Mechelen en Vilvoorde.

Hierdoor is het nodig dat NMBS haar vervoersplan aanpast. Er werd gezocht naar een oplossing, waarbij de reizigers zo min mogelijk hinder ondervinden.

Een bus* vervangt de L-treinen Kortrijk - Mechelen tussen Londerzeel en Mechelen.

Op zondagen wordt de P-trein Poperinge (18u54) – Sint-Joris-Weert (21u57) omgeleid en stopt hij niet in Londerzeel en Mechelen. Zijn vertrektijden wijzigen.

Een bus* vervangt de L-treinen Sint-Niklaas - Mechelen tussen Willebroek en Mechelen.

Tijdens het weekend van 17 en 18 oktober wijzigen de vertrektijden van de L-trein Mechelen (23u41) – Sint-Niklaas (00u19) op zijn volledig traject.

De S5-treinen Mechelen - Halle rijden niet tussen Mechelen en Vilvoorde. Om te reizen tussen Mechelen en Vilvoorde kunnen jullie gebruikmaken van andere treinen.

Op zaterdagen wijzigen de vertrektijden van sommige S1-treinen Antwerpen-Centraal - Nijvel tussen Mechelen-Nekkerspoel en Brussel-Noord.
Bekijk wat er verandert voor jouw trein in onze reisplanner (op deze pagina) of de NMBS-app.
Jullie kunnen de vervangbussen* nemen op vertoon van jullie geldig NMBS-ticket.