Tijdens de zomervakantie, van zaterdag 3 juli tot en met zondag 29 augustus gaat Infrabel verder met de vernieuwing van de infrastructuur. Zo wordt er gewerkt aan verschillende overwegen en worden er aanpassingswerken uitgevoerd aan de brugdekken van de Scheldebrug en de Minderbroederstraat. Door deze werken kunnen er tijdens deze periode geen treinen rijden tussen Oudenaarde en Ronse.

> Meer info over de werkzaamheden tussen Oudenaarde en Ronse op de website van Infrabel

Daardoor is het nodig dat NMBS haar vervoersplan aanpast. Er werd gezocht naar een oplossing waarbij jullie zo min mogelijk hinder ondervinden.

  • Vervangbussen*

    Een bus* vervangt de treinen tussen Oudenaarde en Ronse.

Opgelet: op weekdagen van 31 augustus tot en met 24 september wijzigen de vertrektijden van de S51-treinen Eeklo - Ronse en sommige P-treinen in Ronse.

  • NMBS-parking

Heb je een geldig abonnement met Ronse als vertrekstation? Tijdens de volledige duur van de werkzaamheden, van 3 juli tot en met 29 augustus, kun je gebruikmaken van de NMBS-parking (P2) bij het station van Oudenaarde (binnen de limiet van het aantal beschikbare plaatsen).

Om gratis toegang te krijgen, gelieve je persoonlijke gegevens en het nummer van je MoBIB-kaart door geven via dit formulier.

Ontdek wat er verandert voor je treinreis in onze reisplanner, op deze pagina of via de NMBS-app.
*Jullie kunnen de vervangbussen nemen op vertoon van jullie geldig NMBS-ticket.

Download

check2-anim
loader