Vul gewoon de velden in, en laad de lijst met vertragingen op (Excel). We streven ernaar je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Als je een bijlage wilt meesturen met je aanvraag, let er dan op dat er geen speciale tekens in de bestandsnaam staan (bv. &, é, ", §, -, _, [, ^). * Verplichte velden
We verwerken uw persoonlijke gegevens. Klik hier voor ons privacybeleid.

Het kan enkele seconden duren voor je formulier is doorgestuurd. Bedankt voor je geduld.
Aangezien we alle vragen met de nodige zorg willen behandelen, kan dit bij grote drukte wat langer duren. Op dit ogenblik bedraagt de gemiddelde antwoordtermijn voor dergelijke aanvraag 37 dagen.