Reist je kind (-12 jaar) alleen met de trein naar of van Lille Flandres? Of neem je meer dan 4 kinderen met je mee op reis? Koop dan een Crossborder Kids (Lille) en geniet van 50%* korting.
  • enkel biljet
  • alleen verkrijgbaar in 2e klas
  • vanaf de stations Tournai, Froyennes, Kortrijk en Zone Moeskroen naar Lille Flandres via de grenspunten 'Blandain' of 'Tourcoing'
Je kan je reis afleggen via één van volgende grenspunten naar keuze: 'Blandain' of 'Tourcoing'

  • Je Crossborder Kids (Lille) is geldig voor een reis geldig vanaf Tournai, Froyennes, Kortrijk of een van de stations van Zone Moeskroen, naar Lilles Flandres (evenals de Franse stations: Baisieux, Ascq, Annapes, Pont de Bois, Hellemmes, Lezennes, Cross Wasquehal, Cross Allumette, Roubaix, Tourcoing) via Blandain-grenz of Tourcoing-grenz en vice versa.
  • Aan de automaten en de loketten van de stations Tournai, Froyennes, Kortrijk of Zone Moeskroen
*Je betaalt voor het kind een biljet aan 50% korting op het gewone tarief van NMBS tot aan het grenspunt in 2e klas, op basis van het aantal kilometers vanaf het vertrekstation op het Belgische spoornetwerk. De korting van 50% is enkel van toepassing op het Belgische traject. De minimale afstand per enkele reis op het Belgische netwerk tot aan het grenspunt is 3 km. Aan dit tarief wordt dan het tarief voor een biljet op het Franse netwerp toegevoegd. 
loader