De Week van de Mobiliteit 2018 is voorbij. Kom volgend jaar zeker terug voor meer groene mobiliteit. Ondertussen ontdek je hier onze duurzame inspanningen op vlak van ecologisch transport.

Op zondag 16 september, Autoloze zondag, kan je in een 40-tal gemeenten vrij de straat op om te spelen, te feesten en andere activiteiten. Er is een groot aanbod van activiteiten, animatie en evenementen. Zo zijn er fiets- en autodeelsalons, vintage en brocantemarkten, zeepkistraces, BMX-shows, een “rainbow run” in Zottegem, een wereldrecordpoging grootste vingerverfschilderij, speelstraten, Strapdag, Car Free Day

Ontelbare redenen om op de Autovrije zondag op de trein te springen en mee te doen aan een van de activiteiten en evenementen in Vlaanderen.

Het volledige programma vind je op www.weekvandemobiliteit.be

Deze gemeenten doen mee aan Autovrije zondag en zijn op 16/09 gemakkelijk toegankelijk met de trein:

16 september: Aalst, Antwerpen, Asse, Beveren-Waas, Bilzen, Brugge, De Pinte, Deinze, Dendermonde, Diksmuide, Gent, Haacht, Haaltert, Hasselt, Herentals, Ieper, Kortrijk, Mechelen, Melle, Merelbeke, Nijlen, Ninove, Oostende, Roeselare, Tienen, Vilvoorde, Zedelgem.