Waarschuwing
Helaas is de promotie van het Duo Ticket afgelopen. Kom volgend jaar terug voor een nieuwe promotie!
Waarschuwing
Helaas is de promotie van het Duo Ticket afgelopen. Kom volgend jaar terug voor een nieuwe promotie!

De zomer is dubbele fun met de trein!

Klaar voor een gezellig uitje met z'n tweeën? Slenteren in de stad, wandelen aan zee of gaan eten in je favoriete restaurant? Geniet van deze promotie! Van 1 juli t.e.m. 3 september reis je met het Duo Ticket met twee personen voor de prijs van 1 Standard Ticket.

  • geldig van 1 juli tot en met 3 september
  • 1 ticket voor 2 personen 
  • enkele reis of heen- en terugreis op dezelfde dag
  • tussen 2 Belgische stations
  • in 1e of 2e klas
  • de twee reizigers moeten samen reizen

Koop je je ticket via deze site of in de NMBS-app? 
Dan is het voldoende om 1 naam van een reiziger te vermelden.  

Is je vertrek- of bestemmingsstation Brussels Airport - Zaventem? 
Afhankelijk van waar je je Duo Ticket koopt, heb je nog een apart Brussels Airport Supplement nodig per reiziger en per traject. 

  • Koop je je Duo Ticket aan een verkoopautomaat of aan het loket, dan wordt de prijs van het Brussels Airport Supplement automatisch 1 keer per reiziger en per traject geïntegreerd in de prijs van het ticket. Met de barcode op het Duo Ticket kan je de poortjes van het luchthavenstation openen. 
  • Koop je je Duo Ticket via deze site of in de app, dan moet je nog 1 Brussels Airport Supplement per traject en per reiziger bijkomend aankopen. Met de barcode op deze Supplementen kan je de poortjes van het luchthavenstation openen. 

Is je vertrek- of bestemmingsstation Brussels South Charleroi Airport? 
Koop dan een Duo Ticket naar of van station Charleroi-Centraal. Koop vervolgens een Bus TEC Charleroi Airport Ticket om van station Charleroi-Centraal verder naar de luchthaven te reizen.

Vind meer FAQ's onderaan de pagina

Veelgestelde vragen

Voor reizen in paren of veelvouden van 2 is het Duo Ticket de beste oplossing. Voor een oneven aantal reizigers is het beste alternatief om een Duo Ticket te nemen (of meerdere, afhankelijk van het aantal reizigers) en een ander product toe te voegen voor 1 reiziger (de resterende reiziger). Voor dit aanvullende product is het verstandig om bijvoorbeeld de reiziger te kiezen die recht heeft op een voordelig tarief, zoals een jongere tot 26 jaar (Youth Ticket), een senior ouder dan 65 jaar (Senior Ticket) etc. Vanaf 15 reizigers is het Group Ticket de beste optie.
Een geldige reiziger (+12 jaar) mag 4 kinderen onder de 12 jaar gratis meenemen. Aangezien het bij een Duo Ticket om 2 reizigers gaat, kunnen tot 8 kinderen gratis meereizen.
Indien je je Duo Ticket op de website of in de app koopt, moet je nog één toeslag per reiziger kopen, dus twee Brussels Airport Supplementen in totaal, per rit. Indien je je Duo Ticket aan een verkoopautomaat of aan een loket koopt, wordt het Brussels Airport Supplement automatisch in het ticket geïntegreerd en hoef je geen aparte supplementen meer te kopen. 
Neen. Met een heen en terug Duo Ticket is de terugreis steeds op dezelfde dag als de heenreis. Indien je de terugreis op een andere (latere) datum dan de heenreis wenst af te leggen, kan je 2 enkele Duo Tickets aankopen.
Neen. Om een huisdier mee te nemen op de trein, heb je een Huisdier Supplement nodig bovenop jouw Duo Ticket.
Neen. Om je niet-plooibare fiets te vervoeren, heb je altijd een Fiets Supplement nodig.
check2-anim
loader