B-Excursion

Je wil een origineel cadeau geven maar hebt het ideale geschenk nog niet gevonden? Zoek niet langer! Schenk een Discovery Combi (B-Dagtrip)!

De 5 voordelen van een Discovery Combi cadeau te geven:

  1. Je kiest in functie van de interesse van de persoon die het ontvangt: cultuur, attractiepark, belevenis, er is voor elk wat wils!
  2. Jij beheert je budget: door online de prijs te berekenen van de Discovery Combi die je wil schenken of door de tarieven te raadplegen. Controleer het station van vertrek en aankomst van de begunstigde want de prijs kan variëren naargelang de reisafstand.
  3. Je koopt geen cheque die vervalt binnen 6, 12 of 18 maanden. De persoon die jouw cadeau ontvangt, dient enkel de reisdatum en het station van vertrek te kiezen. Het enige dat jij hoeft te doen is de Discovery Combi te reserveren, ten vroegste 30 dagen vóór vertrekdatum.
  4. Je schenkt een ontdekking en een moment van ontspanning: combineer trein en uitstap, het is supergemakkelijk en ontspannend.
  5. Wil je een cadeau dat eruit springt? Download onze pdf en zet je aan het werk voor een super originele cheque*.

    * Deze cadeaucheque heeft geen commerciële waarde en is niet inwisselbaar bij NMBS tegen een of meerdere Discovery Combi.

Op zoek naar ideeën voor een uitstapje deze winter?


Ontdek nu ...