Van 10 mei tot en met 2 juni viert Brugge feest met de jaarlijkse Meifoor. De opening heeft plaats op vrijdag 10 mei en start met een spetterend optreden van de KetnetBand op het Beursplein. Tieners kunnen er ook uit de bol gaan tijdens de gratis Openluchtfuif. DJ’s, o.a. Bram DeLux, de jongste DJ die op Tomorrowland draaide, doen het publiek er een gat in de lucht springen van plezier! Tijdens de Meifoor worden er ook verschillende waardebonnen uitgedeeld onder de aanwezigen. De avond wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk omstreeks 22.30 u.

Op 22 mei wordt er een zoektocht voor gezinnen georganiseerd op de foor. De ganse namiddag is er ook op de verschillende foorterreinen animatie voorzien.

4 goeie redenen om met de trein naar Brugge te komen

  • Je reist dankzij het Weekendbiljet tegen 50%* korting op je heen- en terugrit.
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis mee (max. 4 kinderen per betalende volwassene).
  • Je komt vlot toe in het hartje van de stad en je hoeft niet op zoek te gaan naar een parking.
  • Je kiest voor een duurzame en comfortabele manier van reizen.

Makkelijk bereikbaar

Stap af in het station van Brugge. Het station ligt op wandelafstand van de Meifoor.

*Korting alleen van toepassing op het deel van het Standaardtarief dat hoger is dan het vaste bedrag per rit van € 1,1400 in 2e klas en van € 1,4820 (voor afstanden tot en met 36 km), € 1,5960 (van 37 km tot en met 51 km) of € 1,7556 (vanaf 52 km) in 1e klas. De minimumprijs per rit bedraagt evenwel € 2,40 in 2e klas en € 3,10 in 1e klas. De maximaal aangerekende afstand is 150 km per rit.